Robert De Niro ontvangt ook bompakket!

Robert De Niro ontvangt ook bompakket!

Tegenstanders van president Trump worden met de dood bedreigd door haatzaaiers.

In de Verenigde Staten zijn afgelopen dagen meerdere uitgesproken tegenstanders van de Republikeinse president Donald Trump bedreigd met een bompakket. Nu heeft ook Hollywoodacteur Robert De Niro (The Wizard of Lies, Dirty Grandpa) een verdacht pakketje ontvangen.

De voorbije dagen is er op verschillende adressen in de Verenigde Staten een pakketje afgeleverd met pijpbommen. De ontvangers van die pakketten zijn allemaal critici van de Republikeinse president Donald Trump. Zo werden er eerder al bompakketten onderschept bij bekende Democratische kopstukken als Hillary Clinton en Barack Obama, maar ook bij miljardair en filantroop George Soros en televisiezender CNN.

Nu ook Robert De Niro bedreigd
Amerikaanse media melden nu dat er gisteren ook een verdacht pakket is afgeleverd bij een pand van acteur Robert De Niro (75). Bij zijn restaurant Tribeca Grill en zijn productiehuis in New York lag een bompakket in de brievenbus. Het bompakket toonde duidelijke overeenkomsten met de andere pakketten. De autoriteiten hebben het verdachte pakketje gescand en inderdaad explosieven aangetroffen.

Kritiek op Trump
In het verleden heeft De Niro zich meermaals duidelijk uitgesproken tegen het beleid van president Trump. De Niro steekt dan ook zijn Democratische voorkeur niet onder stoelen of banken. De acteur heeft nog niet gereageerd op dit heftige voorval. Het is ook niet bekend of hij aanwezig was in het pand op het moment dat het pakket werd ontdekt.

NieuwsFilm

meest populair