Marvels 'The Eternals' speelt zich mogelijk miljoenen jaren geleden af

Marvels 'The Eternals' speelt zich mogelijk miljoenen jaren geleden af

Terug naar Titan.

Het lijkt er verdacht veel op dat er in 2020 (maar) twee films in het Marvel Cinematic Universe gaan verschijnen. Eén van die titels lijkt een originelere insteek te gaan kiezen, aangezien The Eternals zich naar verluidt miljoenen jaren geleden gaat afspelen.

Dit blijkt uit bronnen van That Hashtag Show. Zij zouden meer info hebben over de sciencefiction superheldenfilm, waarin we hoogstwaarschijnlijk meer te zien krijgen van Titan, de thuiswereld van de slechterik Thanos. Zijn vader A'Lars startte namelijk de eerste Eternals-kolonie op Titan. De info volgens That Hashtag Show:


"Het verhaal van The Eternals speelt zich miljoenen jaren geleden af toen de kosmische wezens die bekend staan als de Celestials genetisch op mensen experimenteerden. Daarmee creëerden ze zowel super krachtige individuen als de meer kwaadaardige nakomelingen, bekend als Deviants. De twee groepen strijden vervolgens met elkaar om te zien welke van de twee het ultieme ras is. Het verhaal gaat over het liefdesverhaal tussen Ikaris, een man vol kosmische energie, en Sersi, die zich graag verplaatst onder mensen."

Het script is in handen van Matthew Firpo en Ryan Firpo en de regie wordt geleid door Chloe Zhao, bekend van The Rider. Mogelijk dus eind 2020 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair