Nog een nieuwe Nederlandse streamingdienst voor horror: Fear Unlimited

Nog een nieuwe Nederlandse streamingdienst voor horror: Fear Unlimited

En... het Nederlandse streaminglandschap raakt nóg verder versplinterd!

Precies één week geleden kon je op FilmTotaal lezen over de nieuwe Nederlandse streamingdienst Horrify - die morgen gelanceerd zal worden. Geloof het of niet, maar Horrify wordt niet het enige Nederlandse platform voor horror- en thrillerliefhebbers. Eind volgend maand wordt namelijk ook de dienst Fear Unlimited gelanceerd.

Ondernemers denken nog steeds hele nieuwe markten aan te kunnen boren in Nederland op het gebied van streaming - en dan voornamelijk gericht op horrorfilms en -series. Morgen opent het onlangs aangekondigde platform Horrify zijn deuren. Vanaf 30 november zal Horrify concurrentie tegemoet gaan zien van de net aangekondigde dienst Fear Unlimited. Een dienst die zich zal richten op de hele Benelux.

Over Fair Unlimited
Fair Unlimited beweert 'het grootste aanbod Horror van de Benelux' te hebben, zo schrijft het platform op zijn website. De abonnementsprijs is 7,99 euro per maand (bij Horrify betaal je 6,95 euro). Er zouden honderden gruwelijke films op het platform staan. De meeste content schijnt bovendien niet bij andere aanbieders beschikbaar te zijn. Beschikbare titels zijn onder andere I Am Not a Serial Killer (2016) en The Hallow (2015).

NieuwsFilm

meest populair