Ontmoet de nieuwe magische dieren in 'Fantastic Beasts 2'

Ontmoet de nieuwe magische dieren in 'Fantastic Beasts 2'

Een featurette geeft inzicht in wat we mogen verwachten.

Je zou het bijna vergeten, maar de Fantastic Beasts-films draaien niet alleen om de strijd tussen Dumbledore (Jude Law) en Grindelwald (Johnny Depp). De magische wezens van Newt Scamander (Eddie Redmayne) krijgen nog altijd ook de aandacht. Vandaag legt Warner Bros. daar de nadruk op, door te laten zien wat voor nieuwe magische dieren naar het toveruniversum komen.

In onderstaande featurette zien we Eddie Redmayne en bedenkster J.K. Rowling vertellen over de nieuwe wezens. Ook leggen ze uit hoe die dieren getemd worden en leren we dat Newt gewonde magische dieren aantrekt. Tegelijk heeft hij ook nog nooit een wezen ontmoet waar hij niet van houdt.


The Crimes of Grindelwald is het tweede van vijf avonturen in het toveruniversum van J.K. Rowling. Aan het eind van de eerste film zagen we hoe tovenaar Grindelwald gevangen genomen werd door de Amerikaanse MACUSA. Hij beloofde toen al te ontsnappen, wat ook lukte en nu zoekt hij volgelingen om de overheersing van tovenaars over alle niet-magische wezens te realiseren.

Vanaf 14 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair