Mel Gibson vindt nieuw acteerproject!

Mel Gibson vindt nieuw acteerproject!

De in ongenade vervallen acteur keert weer terug.

Acteur Mel Gibson voegt zich bij thriller Waldo. De film is een nieuwe mijlpaal in de terugkeer van de controversiële acteur, die na een arrestatie in de media kwam als antisemitisch. Zijn carrière was ineens voorbij. Maar de laatste jaren weet Gibson langzaamaan weer terug te keren. Zo maakte hij Hacksaw Ridge en speelde hij een van de hoofdrollen in Daddy's Home 2. Nu komt daar dus weer een film bij.

Gibson heeft volgens The Hollywood Reporter getekend voor thriller Waldo. Daarin zal hij tegenover Charlie Hunnam te zien zijn. Hunnam speelt de rol van een in ongenade vervallen LAPD-agent genaamd Waldo. Hij woont nu in de wildernis en doet dat op minimalistische wijze. Als hij teruggeroepen wordt om onderzoek te doen naar de moord op de echtgenote van een TV-ster, breekt de hel los.

Welke rol Gibson zal spelen in de film is nog niet helemaal zeker, al zou hij zomaar eens de TV-ster kunnen spelen, wiens vrouw vermoord wordt. Regisseur is Tim Kirkby en de release vindt in de loop van 2019 plaats.



NieuwsFilm

meest populair