Nieuwe opnames kindvriendelijke 'Deadpool'-film

Nieuwe opnames kindvriendelijke 'Deadpool'-film

Zou jij de willen zien?

In december debuteert de PG-13 re-release van Deadpool 2 in de States en hiervoor hebben ook extra opnames plaatsgevonden. Eerder werd al duidelijk dat er een parodie te zien is op The Princess Bride (1987). Ook zullen er verwijderde scènes gebruikt worden.

Schrijvers Rhett Reese en Paul Wernick spraken met Slashfilm en zij gaven aan dat het geen toegankelijkere versie wordt van het origineel. We hebben zeker nieuwe beelden geschoten. Nadat Deadpool 2 uitkwam en we bij elkaar zaten, kwamen we tot veel meer dan alleen een PG-13-film." Ze gingen vervolgens snel de studio in. "Ongeveer twee maanden geleden zaten we weer in de studio. Ryan in zijn pak, en de groep was weer bij elkaar."

De voornaamste reden waarom de PG-13 versie uitkomt, heeft te maken met een groter bereik. Volgens het duo, ook in gesprek met Cinema Blend, willen ze de mensen bereiken die niet (met hun kinderen) naar de bioscoop konden. Ook zijn ze verheugd om de iets aangepaste invalshoek te delen met het publiek. Hints zouden al rondzwerven over het internet.

In de States verschijnt PG-13 Deadpool 2 met onder meer Ryan Reynolds op 21 december. Op Pathé staat de film aangekondigd voor 1 januari 2019.



NieuwsFilm

meest populair