Celebrity

Rami Malek weigert verzoek fan met als gevolg boze reacties

De acteur laat zich er nu ook over uit.

door FilmTotaal om 10:52 in Celebrity
Rami Malek is op dit moment te zien als Freddie Mercury in de film Bohemian Rapsody. Om die reden staat de acteur momenteel volop in de spotlights, al is er nu een video van hem viraal gegaan waar de nodige mensen best wel wat kritiek op hebben. In het filmpje weigert Malek namelijk een verzoek van een fan, genaamd Xan Black. Zij vroeg Malek om haar vrienden te begroeten, maar daar had Malek niet zo'n zin in.

Hoewel Malek netjes weigerde en voorstelde om een foto te nemen, kwam er nogal wat kritiek op zijn antwoord. De acteur schrok zelf van alle negatieve reacties: ''Ik ga altijd met plezier op de foto met mijn fans, maar ik weet wel graag wat mensen aan het doen zijn. Deze fan was mij al aan het filmen voordat ik daar iets vanaf wist. Zomaar gefilmd worden vind ik een beetje opdringerig''.

''Soms word je nu eenmaal in een keer in beeld getrokken en zonder dat je het weet sta je twee tellen later al op Instagram. Ik heb het daar wel moeilijk mee en voel me daar een beetje ongemakkelijk over. Maar verder vind ik het wel een grappig voorval om eerlijk te zijn''.

De korte variant van het filmpje is hieronder te zien.NieuwsFilm

meest populair