Celebrity

Rami Malek weigert verzoek fan met als gevolg boze reacties

De acteur laat zich er nu ook over uit.

door Wouter Drummen om 10:52 in Celebrity
Rami Malek is op dit moment te zien als Freddie Mercury in de film Bohemian Rapsody. Om die reden staat de acteur momenteel volop in de spotlights, al is er nu een video van hem viraal gegaan waar de nodige mensen best wel wat kritiek op hebben. In het filmpje weigert Malek namelijk een verzoek van een fan, genaamd Xan Black. Zij vroeg Malek om haar vrienden te begroeten, maar daar had Malek niet zo'n zin in.

Hoewel Malek netjes weigerde en voorstelde om een foto te nemen, kwam er nogal wat kritiek op zijn antwoord. De acteur schrok zelf van alle negatieve reacties: ''Ik ga altijd met plezier op de foto met mijn fans, maar ik weet wel graag wat mensen aan het doen zijn. Deze fan was mij al aan het filmen voordat ik daar iets vanaf wist. Zomaar gefilmd worden vind ik een beetje opdringerig''.

''Soms word je nu eenmaal in een keer in beeld getrokken en zonder dat je het weet sta je twee tellen later al op Instagram. Ik heb het daar wel moeilijk mee en voel me daar een beetje ongemakkelijk over. Maar verder vind ik het wel een grappig voorval om eerlijk te zijn''.

De korte variant van het filmpje is hieronder te zien.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Prince John

Avatar

Toch zielig dat hier zoveel gezeur door komt; Malek reageert heel normaal & netjes en hij hoeft niet te doen wat anderen van hem vragen. Als we ons nu eens zouden concentreren op echte problemen ipv zo'n onzin zou iedereen beter af zijn.

Goov25

Avatar

Helemaal met je eens Malek.

Gregbelgie

Avatar

Zo arrogant vond ik hem anders niet ? Hij zei heel beleefd nee maar wou wel op foto das toch beter dan niets ?

Ang3l

Avatar

Als je geen zin heb, heb je geen zin.
Je bent gvd geen publiek bezit!

Master Of Films

Avatar

Om die reden staat de acteur momenteel volop in de spotlights, al is er nu een video van hem viraal gegaan waar de nodige mensen best wel wat kritiek op hebben.

Weer een goed voorbeeld van asociale media, dankzij Vleeschboek.

Ereptile

Avatar

Acteurs zijn ook mensen en zoals Ang3l zegt, geen publiek bezit! "Nee" is ook een antwoord en dat heb je maar te respecteren. Wees blij dat er überhaupt al een alternatief is voorgesteld!

Tycho Nestoris

Avatar

Wat een onzin. Rami Malek komt juist hartstikke normaal over in dat filmpje. Hysterie om niks.

Guyon2002

Avatar

Wat voor reden is er hier nou weer om boos over te worden. Wees blij dat hij überhaupt de tijd neemt voor een foto

nieuwslaatste nieuws

meest populair