Het bizarre gedrag van de ontslagen 'Bohemian Rhapsody'-regisseur Bryan Singer

Het bizarre gedrag van de ontslagen 'Bohemian Rhapsody'-regisseur Bryan Singer

Hij gooide zelfs met elektronische apparatuur!

Regisseur Bryan Singer lijkt het behoorlijk bont te hebben gemaakt op de set van Bohemian Rhapsody. Het zou totaal niet hebben geboterd tussen hem en acteur Rami Malek, die Freddie Mercury speelt in de Queen-biopic. Singer zou tijdens een verhitte discussie zelfs met elektronische apparatuur hebben gegooid.

Het gedrag van de Amerikaanse filmregisseur Bryan Singer (53) staat geregeld ter discussie. Volgens ingewijden vertoont Singer al jarenlang emotioneel onstabiel gedrag. Tijdens de productie van Bohemian Rhapsody bleek hij regelmatig oververmoeid te zijn en zijn regietaak over te laten nemen door de cinematograaf van dienst. Hij kwam bovendien vaak te laat op de set. Toen hij ook nog eens het vliegtuig pakte om - naar eigen zeggen - voor zijn zieke moeder te zorgen, was de maat vol voor de studiobazen van Fox en werd Singer direct ontslagen.

Creatief meningsverschil
Met slechts nog een aantal weken aan draaidagen op de planning werd het werk van Singer overgenomen door zijn collega Dexter Fletcher. Op de set zou het helemaal hommeles zijn geweest tussen Singer en hoofdrolspeler Rami Malek. De twee zouden vaak ruzie hebben gehad. Singer zou zelfs met een elektronisch apparaat in het rond hebben gesmeten - al gooide hij niet gericht op een persoon. In een reactie spreekt Singer van 'creatieve meningsverschillen die snel zijn bijgelegd'.

NieuwsFilm

meest populair