Hoofdrolspeler gevonden voor Netflix-film 'Inside Man 2'

Hoofdrolspeler gevonden voor Netflix-film 'Inside Man 2'

Denzel Washington speelde de hoofdrol in de eerste film van Spike Lee uit 2006.

Aml Ameen (Sense8, The Maze Runner) is ingehuurd om de hoofdrol te spelen in Inside Man 2, een vervolg op de succesvolle heist-thriller Inside Man van Spike Lee uit 2006. De sequel zal echter geen bioscooprelease krijgen, maar gaat linea recta naar Netflix.

In de nieuwe film wordt de Amerikaanse centrale bank beroofd door een uitermate georganiseerde groep criminelen. Tijdens de overval worden tientallen toeristen gegijzeld gehouden en wordt een onderhandelaar (Ameen) ingehuurd om samen met een FBI-agent de gegijzelden te redden en de overval te stoppen.

Inside Man 2 is een productie van Universal 1440 Entertainment. MJ Bassett (Power, Iron Fist) zal een script van Brian Brightly verfilmen. Ogden Gavanski produceert de film, die in eerste instantie dus te streamen zal zijn op Netflix, maar daarna mogelijk ook op andere digitale platformen.

In de eerste film, die nog steeds geldt als Spike Lee's financieel meest succesvolle productie, waren de hoofdrollen weggelegd voor Denzel Washington, Jodie Foster en Clive Owen.

NieuwsFilm

meest populair