Geen rol voor Affleck in 'The Batman'

Althans, dat is het huidige verhaal.

Revenge of the Fans zit zo nu en dan verrassend dicht bij de waarheid als het op superheldenfilms aankomt. Een nieuw verhaal van de site, draait om een debat tussen Ben Affleck en Matt Reeves over de richting van The Batman.

De afgelopen weken schijnt Affleck weer opgewarmd te zijn voor een terugkeer als de gemaskerde superheld. Warner zou hem ook wel weer willen zien terugkeren en het een goed idee vinden als Affleck op de een for andere manier te zien is in de Batman-film van Reeves.

Maar Reeves wil een jongere acteur casten voor de rol van Batman. Daarop suggereerde Warner naar het schijnt om Affleck dan op bijvoorbeeld het einde van de film een rol te gunnen, of een cameo als oude of vorige Batman. Dat wilde Reeves niet, die suggereerde helemaal opnieuw te beginnen met het personage.

Reeve wil vooral een film vertellen die niet verbonden is aan andere avonturen in het DCEU, en echt een standalone-verhaal rond Batman vertellen. Dat mag dan niet verbonden zijn aan andere DCEU-films. Dat wil Reeves ook om te voorkomen dat zijn film te maken krijgt met kritiek waar voorgaande DC-films ook mee te maken hadden.

Warner schijnt uiteindelijk Reeves zijn zin gegeven te hebben. Zo zou Affleck toch nog terug kunnen keren in de rol en Reeves zijn visie mogen uitwerken.



NieuwsFilm

meest populair