Twee grote rollen die Matthew McConaughey misliep

Twee grote rollen die Matthew McConaughey misliep

De acteur heeft er nog steeds spijt van.

Matthew McConaughey is al jarenlang een van de bekendste en meest gewilde acteurs in Hollywood, maar ook hij heeft af en toe grote rollen misgelopen. De belangrijkste was zonder twijfel die van Jack in de Titanic. De iconische rol ging uiteindelijk naar Leonardo DiCaprio, al verliep de auditie volgens de nu 49-jarige McConaughey erg goed.

''Ik ben naar de auditie gegaan, aangezien het een rol was die ik erg graag wilde spelen. De auditie deed ik ook met Kate Winslet en het ging allemaal erg goed! Ik dacht dat ik de rol wel zou krijgen, maar dat mocht niet zo zijn, ze gaven me de rol niet. Ik heb er wel nog spijt van dat ik die toen niet kreeg''. Maar er is een rol waar McConaughey nog meer van baalt.

''Ik zag van L.A. Confidential af, de rol van Wendell White, die uiteindelijk naar Guy Pearce ging. Dat is een film waar ik echt héél graag aan had willen meedoen. Ik denk er nog vaak aan terug en zeg dan iedere keer tegen mezelf: ''Man, wat zou dat een topfilm zijn geweest om aan mee te doen''''.

NieuwsFilm

meest populair