Algemeen

Bewijs dat Wasp bijna in 'Captain America: Civil War' zat

En alternatieve designs voor Thor - als een soort piraat - en Spider-Man?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het lijkt erop dat het niet veel had gescheeld of de Marvel-superheldin Wasp was al te zien geweest in Captain America: Civil War uit 2016. Via concept-art blijkt dat ze bijna deel had genomen aan het grootse gevecht op het vliegveld. Daarnaast is er weer nieuwe art voor Avengers: Infinity War, met Chris Hemsworths Thor.

Als eerste de concept-art met Wasp. Onderstaand beeld laat zien dat de superheldin, die reeds te zien was in Ant-Man en pas echt in actie kwam in het eerder dit jaar verschenen Ant-Man and the Wasp en uiteraard ingevuld door actrice Evangeline Lilly, in gevecht zou zijn met... Hawkeye. Check de vergroting.


En dan zijn er ook nieuwe ontwerpen voor de Avenger Thor voor in Avengers: Infinity War. Het blijkt dat de ontwerpers flink na hebben gedacht over hoe hij eruit had moeten zien in de reeds verschenen derde Avengers-film. Sommige van de designs hebben ook wat weg van zijn voorkomen in Thor: Ragnarok.


En als laatste nog een zwarte Spider-Man!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Als wasp had mee gedaan was civil war nog leuker geweest denk ik. Het was wel in iedergeval heel vet geweest.

nieuwslaatste nieuws

meest populair