Algemeen

Opnames Marvel-film 'The Eternals' volgend jaar?

Eindelijk schot in de zaak.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 06:00 in Algemeen
Marvel is van plan om eind 2019 te beginnen met de opnames van The Eternals. De filmstudio was de afgelopen maanden nogal geheimzinnig rond de plannen voor Phase 4, maar langzamerhand is er toch een duidelijk beeld ontstaan van wat we kunnen verwachten. Nu lijkt het erop dat The Eternals in elk geval een van de volgende MCU-films is.

De personages werden bedacht door Jack Kirby, die in 1976 een eerste comic met ze uitbracht. That Hashtag Show stelt nu dat Marvel van plan is om in september 2019 te beginnen met de opnames van een live-action film voor de Eternals. Helaas is er nog weinig echt zeker van het project.

Wel horen we vrij consequent het gerucht dat The Eternals zich ver in het verleden afspeelt. De personages doen verder denken aan Guardians of the Galaxy en maken deel uit van de plannen van Marvel om meer ruimteavonturen te vertellen. Mogelijk in november 2020 in de bioscoop.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

"Nu lijkt het erop dat The Eternals in elk geval een van de volgende MCU-films is."|

"Helaas is er nog weinig echt zeker van het project."

Is t nu in elk geval (dus zeker) of niet zeker?

nieuwslaatste nieuws

meest populair