Algemeen

Alternatieve blik op onverwachte dode en Thanos in 'Avengers: Infinity War'

Zo zag de wereld van Vormir er bijna uit.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Het deze maand verschenen naslagwerk 'Marvel's Avengers: Infinity War - The Art of the Movie' blijft de gemoederen, en zeker de fans, bezighouden. Dit keer is er aardige concept-art opgedoken rond één van de opvallendste doodscènes in de Marvel superheldenfilm Avengers: Infinity War.

En dan gaat het uiteraard over de onverwachte dood van Zoe Saldana's personage Gamora, een van de dochters van Thanos, die wraak probeert te nemen op de slechterik die uit is op het verkrijgen van alle Infinity Stones. Josh Brolins Thanos gooit in de derde Avengers-film het Guardians-personage in het diepe om de Soul Stone te bemachtigen.

Hieronder zie je ontwerpen uit het Art of the Movie-boek en deze onthullen dat er flink wat ideeën waren over de planeet Vormir en de wijze waarop Thanos zijn geadopteerde dochter doodt. Ook zie je dat er een alternatieve versie is voor Red Skull, en dat Gamora in een eerdere fase in een soort gat gegooid zou worden, in plaats van een klif.
En hieronder nog wat alternatieve designs voor de slechterik Thanos:3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Het deze maand verschenen naslagwerk 'Marvel's Avengers: Infinity War - The Art of the Movie' blijft de gemoederen, en zeker de fans, bezighouden.
Zo erg zelfs, dat je het boek niet eens hoeft te kopen omdat alle artwork doodleuk op het internet staat, waaronder op Filmtotaal.

chefry1983

Avatar

Ik vind dit wel leuk om te zien.

GreenHornet

Avatar

boek is al ingescand Online te krijgen

nieuwslaatste nieuws