Michael Myers volledig ontmaskerd op foto 'Halloween'

Michael Myers volledig ontmaskerd op foto 'Halloween'

James Jude Courtney met oogwond.

Met een wereldwijde omzet van zo'n $230 miljoen mag het nieuwste deel in de Halloween-filmreeks een enorm succes genoemd worden. Nog niet eerder noteerde een film uit de franchise zo succesvol. In Halloween keert Michael Meyers uiteraard weer terug, en in de film krijgen we ook een glimp van zijn gezicht.

Nu is een foto van achter de schermen opgedoken en zien we het personage ook geheel ontmaskerd. Het is acteur James Jude Courtney die te zien is als de oudere psychopathische seriemoordenaar die het in het nieuwe eerste vervolg op het origineel uit 1978 weer gemunt heeft op Laurie Strode, wederom ingevuld door Jamie Lee Curtis. Op de foto zien we Myers inclusief zijn flinke oogwond die hij opliep toen hij in de eerste film een eerste confrontatie met de altijd luid gillende Laurie had.

Bekijk de afbeelding
Ondertussen draait Halloween ook in de Nederlandse bioscoopzalen en FilmTotaal recensent Arjan Welles gaf de R-rated horrorfilm een prima 3,5 ster. De kans is groot dat regisseur David Gordon Green snel zal starten met een vervolg. En waarom ook niet, als de kwaliteit maar gelijk blijft.



NieuwsFilm

meest populair