Celebrity

Nicole Kidman ziet haar kinderen van Tom Cruise niet meer door Scientology

Het is zeldzaam dat Kidman haar hart zo lucht.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 08:58 in Celebrity
Hollywoodactrice Nicole Kidman (Aquaman, Boy Erased) spreekt haar twee volwassen adoptiekinderen zelden tot nooit meer door de invloed van de Scientology-kerk. Haar kinderen wonen bij haar ex Tom Cruise (Fallout, The Mummy) en zijn net als hun vader fanatieke aanhangers van die geestelijke beweging.

De Australische actrice Nicole Kidman spreekt niet vaak over haar adoptiekinderen Connor (23) en Bella (25), die ze deelt met haar ex-man Tom Cruise. Kidman en Cruise zijn elf jaar lang met elkaar getrouwd geweest. Na hun scheiding in 2001 heeft Kidman weinig contact meer gehad met haar kinderen, omdat zij bij hun vader bleven wonen. Cruise is een van de meest vooraanstaande leden van de Scientology-kerk. Dit omstreden gezelschap is de voornaamste reden dat Kidman nu zo'n slechte relatie heeft met haar kinderen.

Iedereen gaat zijn eigen weg
Kidman is zelf ook lid geweest van de Scientology-kerk toen ze nog getrouwd was met Cruise. Toen ze met die kerk wilde breken, verbrak Cruise zijn huwelijk met haar. Kidman wordt daardoor in hoge mate veracht door haar kinderen. "Ze zijn volwassen nu en maken hun eigen keuzes", zegt Nicole Kidman in het Australische tijdschrift. "Ze hebben de keuze gemaakt om lid te worden van de Scientology-kerk. Als een moeder is het mijn taak om desalniettemin onvoorwaardelijk van ze te houden en er altijd voor ze te zijn als dat nodig is".

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Omdat Cruise zo sympathiek overkomt vergeet je weleens dat hij meedoet met die onzin. Nu wordt er veel afgegeven op scientology maar georganiseerde religie is sowieso een hellend vlak. De Jehova's getuigen kunnen er ook wat van om familieleden buiten te sluiten en zelfs te bedreigen als ze uit de club stappen. Zelf kom ik uit de bible belt en ben als kind ook behoorlijk geindoctrineerd. Tegenwoordig word ik met de nek aangekeken door mensen uit het dorp die nog steeds in het zwart rondlopen

Sunspot

Avatar

Mongolen zijn het gewoon, vooral die bekendheden met veel geld die erin trappen.

Maar goed, zal ze wel een goed gevoel geven, zijn speciaal en zo, uitverkoren. Hoe zat dat belachelijk verhaal ook alweer met aliens haha...

nieuwslaatste nieuws