Kindvriendelijke 'Deadpool'-film 'Once Upon a Deadpool' krijgt poster!

Kindvriendelijke 'Deadpool'-film 'Once Upon a Deadpool' krijgt poster!

Deadpool 2 met nieuwe scènes en zonder Fucks.

Even geleden werd duidelijk dat nog dit jaar een aangepaste versie van Deadpool 2. Deze film wordt toegankelijk voor een breder publiek omdat scènes met scheldwoorden en buitensporig veel geweld en bloed zijn aangepast voor kinderen jonger dan 16 jaar. De film wordt dan ook wel aangeduid als de PG-13 re-release.

Eerder werd duidelijk dat er een reeks aanvullende opnames zijn gemaakt, ook met acteur Fred Savage, die opnieuw te zien is als zijn personage uit The Princess Bride (1987). Daarnaast worden er ook verwijderde scènes gebruikt. Het doel? Een bredere doelgroep aanspreken, zodat ook de jongere kijkers van de film kunnen genieten op het witte doek. Doel 2? Geld verdienen. En een mogelijk derde doel is om Deadpool te laten slagen in een PG-13 film en mogelijk is dat zij eerste stap om op te duiken in het grotere Marvel Cinematic Universe, een filmreeks die enkel uit PG-13 films bestaat.

Uiteraard is Ryan Reynolds weer Merc with a Mouth en zien we ook alle andere personages terug. Het plot van de film zou verder ongewijzigd blijven. In de States verschijnt Once Upon a Deadpool van 12 december voor twee weken in de bioscoop. In Nederland waarschijnlijk vanaf 1 januari. Het affiche hieronder.

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair