Algemeen

Opnames 'Top Gun 2' een jaar uitgesteld zodat Tom Cruise straaljagerpiloot kan worden!

Durfal Cruise kan opnieuw een item op zijn bucketlist afstrepen.

door Zilko Tarici om 22:30 in Algemeen
Onlangs werd nog aangekondigd dat de release van Top Gun: Maverick ruim een jaar zal worden uitgesteld naar zomer 2020, maar de reden ervoor was niet erg duidelijk.

Volgens de Engelse krant The Sun is het zo dat Tom Cruise hier deels verantwoordelijk is, omdat hij de eerste acteur in de filmgeschiedenis wil worden die zelf een straaljager bestuurd op het grote doek. Volgens een bron van The Sun wil Cruise net als in de Mission: Impossible-films zoveel mogelijk stunts zelf doen. Hij zal echter niet in alle vliegscenes te zien zijn, want dat is uiteindelijk zelfs voor Cruise nog een tikkeltje te gevaarlijk zijn.

De opnames van Top Gun: Maverick begonnen een paar maanden geleden in de buurt van Los Angeles en San Diego. Joseph Kosinski regisseert de film, waarin ook rollen zijn weggelegd voor o.a. Jennifer Connelly en Val Kilmer.Wat vinden jullie ervan dat Cruise zelf een straaljager zal besturen? Compleet gestoord of juist een goede zaak?

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieWanker

Avatar

Pffft, je kan toch zeggen wat je wil van hem maar gvd een BAAS is het wel zeg!!! Respect.

aspers

Avatar

Baas... vind het eerder een egotripper. Dat een film gewoon een jaar kan worden uitgesteld omdat ‘meneer’ persé alles zelf wil doen. Te belachelijk voor woorden.

SeanDeNiro

Avatar

Hij kan toch ook gewoon voor de fun straaljagerpiloot worden? De meest riskante scenes zullen toch wel uit de computer komen. Ik zie er de meerwaarde niet van in.

Decepticon

Avatar

Hij is zelf ook producent, dus heeft hij veel te zeggen over zijn eigen films.

Ik vind het een goede zaak, want zo verdiend hij alleen maar meer respect van de alle filmliefhebbers.

Voor M.I. Fall Out heeft het helikopter brevet gehaald.

Er zullen altijd wat scènes waarbij er nog wat beter uit komt te zien.

GreenHornet

Avatar

Het moet een keer mis gaan

Civilian Supreme

Avatar

Green hornet, dat denk ik ook. Wel mooi dat het niet zo'n kneus is die zelfs voor tandenpoetsen een stuntman nodig heeft maar ik vrees dat er een keer een nieuwsbericht komt dat hij verongelukt is.(niet te hopen natuurlijk) Hij is tenslotte een perfectionist die een (gevaarlijke) scene zo vaak over doet tot hij tevreden is.

Master Of Films

Avatar

aspers "Baas... vind het eerder een egotripper. Dat een film gewoon een jaar kan worden uitgesteld omdat ‘meneer’ persé alles zelf wil doen. Te belachelijk voor woorden."
Zou jij het dan doen voor je baan. Risico's nemen waar je leven van afhangt.

Sunspot

Avatar

Oke, wel cool, maar kom op, niemand die er echt om geeft, zal sowieso niet in zijn eentje vliegen.

Hoewel, Val Kilmer kan dan meer afvallen haha. Weet niet hoe hij er nu uitziet.

Maar nee, hoeft voor mij niet Tom Cruise, maak die film gewoon.

Sunspot

Avatar

@Decepticon

Nee, niet meer respect, acteren is zijn fulltimebaan, het levert hem miljoenen op, spotlights, fans.

Dan is het niet moelijk omeven wat geld uit te geven voor brevetten, je weet dat miljoenen het gaan zien. Net als met een ubergespierd lichaam, is voor films, miljoenen zien het, je verdient er miljoenen mee.

Hij moet gewoon die film maken en gaat ondertussen maar straaljagerpiloot worden, of er na. Dan kan hij altijd nog een aparte straaljagerpiloot film maken toch.

Kan hij zijn ego nog meer strelen, film die over de grote Tom Cruise gaat. maar begrijp wel dat hij graag het wilt laten zien in Top Gun.

Sunspot

Avatar

@MOF

Nou, denk de meesten wel uiteindelijk. De meeste acteurs willen ook graag zelf hun stunts doen juist, waarom? Omdat ze weten miljoenen mensen het gaan zien en dan kunnen zeggen dat ze veel zelf hebben gedaan.

Ik zou dat ook willen, maar ben geen filmster en zou niet weten waar ik even straaljagerpiloot kan gaan worden, normaal gesproken kan dat ook helemaal niet man. Is puur omdat hij zoveel geld heeft, het voor films heeft.

Je moet het niet vergelijken met ons, 'normale mensen'. Wij hebben totaal of nauwelijks redenen om het te doen, laat staan de kansen om het werkelijk te doen Smiley face.

Dus nee, geen extra respect voor Tom Cruise wat mij betreft, hoewel ik het zeker waardeer en inzet toont.

Raki-Pure

Avatar

Volledige overbodige move. De man vertoont meer en meer megalomane trekjes.

nieuwslaatste nieuws

meest populair