Heerlijke eerste trailer 'Toy Story 4'!

Heerlijke eerste trailer 'Toy Story 4'!

Eindelijk eerste beelden.

Elk einde vormt een nieuw begin. Dat stelt regisseur Josh Cooley over Toy Story 4. Vandaag is er een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de volgende film van Pixar, die het verhaal van Woody (Tom Hanks), Buzz Lightyear (Tim Allen) en het andere speelgoed van Andy voortzet.

"Net als de meeste mensen, nam ik aan dat Toy Story 3 het einde van de rit vormde," begon Cooley. "En het was ook het einde van Woody's verhaal met Andy. Maar net als in het leven, vormt elk einde een nieuw begin. Woody bevindt zich nu in een nieuwe kamer, met nieuw speelgoed en een nieuw kind. Dat is iets wat we nog nooit eerder gezien hebben. De vragen van hoe dat eruit zou komen te zien, vormde het begin van een verhaal dat het heel erg waard is om te verkennen."

De synopsis laat dan ook zien dat Toy Story 4 daar heel erg naar kijkt. Woody is altijd heel zelfverzekerd geweest over zijn plek in de wereld. Zijn prioriteit ligt in het zorgen voor zijn kind, of dat nou Andy of Bonnie is. Maar als Bonnie een teruggetrokken nieuw speeltje, Forky, aan haar kamer toevoegt, toont een roadtrip met oude en nieuwe vrienden Woody hoe groot de wereld kan zijn voor een speeltje.



De nieuwe Pixar-film heeft weer rollen voor terugkerende stemacteurs als Tom Hanks, Tim Allen, maar ook Joan Cusack (Jessie), Annie Potts (Bo Peep) en meer. Vanaf 20 juni 2019 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair