Video

Heerlijke eerste trailer 'Toy Story 4'!

Eindelijk eerste beelden.

door Jim Pedd om 15:00 in Video
Elk einde vormt een nieuw begin. Dat stelt regisseur Josh Cooley over Toy Story 4. Vandaag is er een eerste teaser trailer vrijgegeven voor de volgende film van Pixar, die het verhaal van Woody (Tom Hanks), Buzz Lightyear (Tim Allen) en het andere speelgoed van Andy voortzet.

"Net als de meeste mensen, nam ik aan dat Toy Story 3 het einde van de rit vormde," begon Cooley. "En het was ook het einde van Woody's verhaal met Andy. Maar net als in het leven, vormt elk einde een nieuw begin. Woody bevindt zich nu in een nieuwe kamer, met nieuw speelgoed en een nieuw kind. Dat is iets wat we nog nooit eerder gezien hebben. De vragen van hoe dat eruit zou komen te zien, vormde het begin van een verhaal dat het heel erg waard is om te verkennen."

De synopsis laat dan ook zien dat Toy Story 4 daar heel erg naar kijkt. Woody is altijd heel zelfverzekerd geweest over zijn plek in de wereld. Zijn prioriteit ligt in het zorgen voor zijn kind, of dat nou Andy of Bonnie is. Maar als Bonnie een teruggetrokken nieuw speeltje, Forky, aan haar kamer toevoegt, toont een roadtrip met oude en nieuwe vrienden Woody hoe groot de wereld kan zijn voor een speeltje.


De nieuwe Pixar-film heeft weer rollen voor terugkerende stemacteurs als Tom Hanks, Tim Allen, maar ook Joan Cusack (Jessie), Annie Potts (Bo Peep) en meer. Vanaf 20 juni 2019 in de bioscoop!12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Dit maakt me blij. Heel blij zelfs. Ik ga een jaar lang duimen dat dit niet gaat tegen vallen. Dit mag niet tegenvallen.

dakai-world

Avatar

Dubbel...

Toch wil ik benadrukken, dat dit niet mag tegenvallen.

Mav Damian

Avatar

20 Juni hé, maar we hebben verdomme nog geen trailer van Avengers 4.

Tycho Nestoris

Avatar

Hier word ik niet echt blij van. Pixar is erg lui geworden de laatste jaren. Ze lijken alleen nog maar vervolgfilms te kunnen maken. Cars 2 & 3, Finding Dory, Incredibles 2 enc… Ik begin de dagen van o.a. Ratatouille en Up nu echt te missen.

Gremlin06

Avatar

als ze het aanpakken zoals cars 2 gaat pixar zichzelf om zeep helpen

aspers

Avatar

@Tycho want wat was er dan precies mis met Inside Out en Coco?

McKelly

Avatar

Eerste trailer? Volgens mij is dit nog altijd een teaser FT

chazillionair28

Avatar

@tycho en @ gremlin

in tegenstelling tot cars is de toy story reeks er alleen maar beter op geworden. deel 1 was leuk, deel 2 was leuker en het mooiste en afsluitende deel 3.

Ik ben nog steeds sceptisch over deze nieuwe deel, maar nu ik Woody en zijn vrienden weer zo zie heb ik een glimlach op m'n gezicht.

SunChaser

Avatar

Drukke animatiezomer
Alladin
Toy Story 4
Dumbo
Lion King

En dat is alleen nog Disney.

Tycho Nestoris

Avatar

@aspers Ik vind Inside Out en Coco prima films, maar dat neemt niet weg dat de creativiteit van Pixar flink is afgenomen. Je hoort niemand meer praten over Brave en The Good Dinosaur ( twee erg doorsnee animatiefilms ) en dat is zeer begrijpelijk, want Pixar lijkt zich helemaal niet meer te willen focussen op hun stand alone films. Het gaat hen enkel om het geld nu. Ik hoop dat hier verandering in komt, maar voorlopig lijkt dat nog niet te gaan gebeuren.

Kamajiisama

Avatar

Ik ben je grote vriend...., ik zal er altijd zijn....., ben heel erg benieuwd .

Goku32

Avatar

Deze teaser trailer ziet er al 100x leuker uit als die Pokémon traile die ik net gezien heb

nieuwslaatste nieuws

meest populair