Common niet in 'John Wick: Chapter 3'

Common niet in 'John Wick: Chapter 3'

Maar waarom!?

John Wick: Chapter 3 heeft geen ruimte voor Cassian. Dat vertelt acteur Common, die de rol speelt sinds John Wick: Chapter 2. Diens personage was een van de rivaliserende huurmoordenaars van John Wick (Keanu Reeves) en het verhaal van Cassian was nog niet afgerond. Desondanks is er geen ruimte voor hem in de derde toevoeging aan de populaire actiereeks.

"Ik zit niet in het derde deel, maar kan wel zeggen dat ik het geweldig vond om in John Wick 2 te zitten. Dat was een geweldige ervaring, " aldus Common tegenover ComingSoon. "Werken met Keanu en Chad, ze zijn gewoon fenomenaal. Uitdagend en heel gepassioneerd over het materiaal. Ik kan zeggen dat deel drie ongelofelijk wordt. Zoveel kan ik wel delen."

In Chad Stahelski's John Wick 3 slaat John op de vlucht. Hij wordt achtervolgd door andere huurmoordenaars, want er staat een flinke prijs op zijn hoofd. Had John maar geen moord moeten plegen in The Continental, waarvan zo'n beetje de voornaamste regel is dat het er veilig voor alle moordenaars. John hield zich er niet aan en dus jaagt iedereen hem in dit vervolg op.

Vanaf 16 mei 2019 in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair