Algemeen

Poster stoner-film 'The Beach Bum'!

Matthew McConaughey is de stoner.

door Bram de Groot om 09:12 in Algemeen
Het is misschien wel een klassieker in wording. De nieuwste film van Harmony Korine, bekend van Spring Breakers uit 2012, heeft wel iets weg van de stoner-klassieker The Big Lebowski uit 1998 van de Coens. De hoofdrol is in ieder geval voor Matthew McConaughey. Check hieronder een vermakelijke eerste poster!

McConaughey, uiteraard bekend uit The Wolf of Wall Street (2013) en Gold (2016), speelt in The Beach Bum waarschijnlijk weer met veel plezier een bepaald typetje. Dit keer is hij de stoner Moondog. Alles gaat voor hem op rolletjes tot zijn gezonde vrouw plots overlijdt. Zijn wereld verandert, al helemaal als hij jaren later besluit zijn poëzieboek te publiceren. Het is zijn levenswerk, maar deze opent ook een boekje voor de "bum" zelf.


The Beach Bum biedt rollen aan onder meer grotere namen als Zac Efron, Isla Fisher, Bria Vinaite, Snoop Dogg, Jimmy Buffett, Joshua Ritter en Jerry Ascione en McConaughey's Bum duikt op 21 maart 2019 voor het eerst op in de Nederlandse bioscoopzalen. Zin in? Check hieronder de eerdere trailer!1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tycho Nestoris

Avatar

Harmony Korine… Wat een waardeloze regisseur blijft dat toch. Onbegrijpelijk dat bekende acteurs in zijn films willen blijven spelen.

NieuwsFilm

meest populair