Celebrity

Armie Hammer haalt acteurs onderuit die overleden Stan Lee exploiteren

Althans, mensen die hun spijt betuigen middels een foto op sociale media...

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Het is een donkere tijd voor Marvel-fans. Begin deze week is het nieuws uitgekomen dat stripauteur Stan Lee op 95-jarige leeftijd is overleden. De Amerikaan is verantwoordelijk voor het creëren van vele bekende superhelden en hun vijanden. Acteurs die deze karakters hebben belichaamd in vele Marvel-films plaatsten na het heengaan van de beste man een bericht op sociale media en vertelden bijvoorbeeld treurig te zijn of blij dat ze Lee hebben gekend. Om één of andere reden heeft Armie Hammer hier behoorlijk wat stof mee doen opwaaien.

De 32-jarige Lone Ranger-ster bekritiseerde niet zozeer de berichten zelf, eerder de afbeeldingen die de acteurs hebben gekozen. Hammer: "Ben ontzettend ontroerd door alle beroemdheden die foto's van henzelf met Stan Lee plaatsen... Er is geen betere manier om een absolute legende te herdenken door een foto van jezelf neer te zetten."


Het waren vooral Hammer's volgers die de acteur ervan langs gaven. Iemand gaf aan dat de acteurs op deze manier een geliefde herinnering ophaalden. Daarop antwoordde Hammer met: "Als Stan je leven (al jullie levens) heeft beïnvloed met zijn werk, plaats dan iets van hem dat jou het meest raakt. Een foto van jezelf laat zijn dood over jou gaan en hoe cool je, je voelde toen je een foto met hem nam."

Hoewel de Amerikaan kritiek bleef krijgen, hield hij zijn poot stijf. Met enige sarcasme vroeg iemand aan Hammer of Mark Ruffalo's bericht wel gepast is, aangezien de Avengers-acteur er zelf niet op staat. "Nou, eigenlijk wel," gaf Hammer toe. "Dit is een voorbeeld dat zich van de rest onderscheidt en doet me denken dat het bericht daadwerkelijk om Stan draait."

nieuwslaatste nieuws

meest populair