Celebrity

Armie Hammer haalt acteurs onderuit die overleden Stan Lee exploiteren

Althans, mensen die hun spijt betuigen middels een foto op sociale media...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
Het is een donkere tijd voor Marvel-fans. Begin deze week is het nieuws uitgekomen dat stripauteur Stan Lee op 95-jarige leeftijd is overleden. De Amerikaan is verantwoordelijk voor het creëren van vele bekende superhelden en hun vijanden. Acteurs die deze karakters hebben belichaamd in vele Marvel-films plaatsten na het heengaan van de beste man een bericht op sociale media en vertelden bijvoorbeeld treurig te zijn of blij dat ze Lee hebben gekend. Om één of andere reden heeft Armie Hammer hier behoorlijk wat stof mee doen opwaaien.

De 32-jarige Lone Ranger-ster bekritiseerde niet zozeer de berichten zelf, eerder de afbeeldingen die de acteurs hebben gekozen. Hammer: "Ben ontzettend ontroerd door alle beroemdheden die foto's van henzelf met Stan Lee plaatsen... Er is geen betere manier om een absolute legende te herdenken door een foto van jezelf neer te zetten."


Het waren vooral Hammer's volgers die de acteur ervan langs gaven. Iemand gaf aan dat de acteurs op deze manier een geliefde herinnering ophaalden. Daarop antwoordde Hammer met: "Als Stan je leven (al jullie levens) heeft beïnvloed met zijn werk, plaats dan iets van hem dat jou het meest raakt. Een foto van jezelf laat zijn dood over jou gaan en hoe cool je, je voelde toen je een foto met hem nam."

Hoewel de Amerikaan kritiek bleef krijgen, hield hij zijn poot stijf. Met enige sarcasme vroeg iemand aan Hammer of Mark Ruffalo's bericht wel gepast is, aangezien de Avengers-acteur er zelf niet op staat. "Nou, eigenlijk wel," gaf Hammer toe. "Dit is een voorbeeld dat zich van de rest onderscheidt en doet me denken dat het bericht daadwerkelijk om Stan draait."

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Tjonge jonge.. als je een foto van jezelf plaatst met Stan the legend, niks mis mee lijkt me. Waar een mens zich druk om kan maken zeg.. r.i.p Stan

tariegb

Avatar

wie? lol who even cares

Xenolicker

Avatar

Ik zie het probleem niet zo. Ik heb wel andere dingen op websites gezien waar ik meer vraagtekens bijzet. Dan plaatsen ze bijvoorbeeld een stuk over het overlijden van Stan Lee en zetten er 'HOT' bij...

Rich Art

Avatar

Ik snap zijn punt op zich wel... Alleen mensen willen graag laten weten dat ze het geluk hebben gehad om de legende ontmoet te hebben en plaatsten er dan een foto bij als bewijs. Daar is op zich niks mis mee, ze doen het echt niet vanuit zelfverheerlijking, maar opmerkelijk is het wel.

GreenHornet

Avatar

hij heeft wel gelijk waarom moet het om de acteur gaan. Het gaat om Stan Lee. De foto van de Hulk is wel gepast.

centr1no

Avatar

Rich Art "Alleen mensen willen graag laten weten dat ze het geluk hebben gehad om de legende ontmoet te hebben en plaatsten er dan een foto bij als bewijs. Daar is op zich niks mis mee, ze doen het echt niet vanuit zelfverheerlijking, maar opmerkelijk is het wel.."

Je eerste zin kan ik me iets bij indenken.
Maar ik denk wel dat het voor veel van die mensen misschien dan niet bewust dan toch wel onbewust reclame voor jezelf is.
Tijdje geleden eenzelfde soort situatie met dat bericht over Hemsworth die een lifter een helicopterritje gaf.
Op het moment dat je jezelf met wat voor bericht dan ook publiceert op Instagram, Facebook, Twitter, etc. is het zelfpromotie.
Het is gewoon 2e natuur voor die mensen geworden.
Of je dat negatief op moet vatten is weer een ander verhaal.

ridjieddo

Avatar

+1 ^
Bovendien verdienen ze allemaal aan de social media posts.

Artificialis

Avatar

Toen vrienden en familieleden van mij waren overleden heb ik ook gewoon foto's van hen met mijzelf online geplaatst. Het is een signaal dat deze mensen dicht bij je stonden. Deze foto's zijn een herinnering aan hoe het was om nog samen met elkaar te zijn.

Deze Armie Hammer en zijn volgers hebben blijkbaar nooit eerder iemand verloren. Misschien beter voor deze personen om hun klep dicht te houden over dingen die ze blijkbaar niet begrijpen.

Judge

Avatar

@Artificialis: Vrienden én familieleden nog wel... je hebt dus heel wat mensen verloren. Sterkte kerel! Ik hoop dat dat geen post-mortem selfies met ze zijn.

centr1no

Avatar

Artificialis "Het is een signaal dat deze mensen dicht bij je stonden. Deze foto's zijn een herinnering aan hoe het was om nog samen met elkaar te zijn. "

Die foto's zijn geen herinnering maar roepen herinneringen op. Dat je die herinneringen wilt delen met gelijkgestemden kan ik begrijpen. En dat je dat online doet als het enkel voor een selecte groep is misschien ook nog wel.
Artificialis "Deze Armie Hammer en zijn volgers hebben blijkbaar nooit eerder iemand verloren. Misschien beter voor deze personen om hun klep dicht te houden over dingen die ze blijkbaar niet begrijpen. "

Je slaat door.
Dat er tegenwoordig een cultuur is om iedere scheet die je laat op internet te publiceren wil niet zeggen dat er geen scheten worden gelaten als het niet op internet staat.
En het betreft hier voor veel van de publiciteitsgeile mensen niet een familielid of goede vriend maar een bekendheid die ze in het gunstigste geval misschien een keer de hand hebben geschud op een festival of beurs.

nieuwslaatste nieuws

meest populair