Featured

De rest van de topfilms die Netflix in november toevoegt

Met o.a. de nieuwe Coen Brothers-film!

door Jim Pedd om 22:30 in Featured
Netflix heeft vandaag een hele waslijst aan films aangekondigd voor de tweede helft van de maand. Ditmaal een overzicht met alle nieuwe titels die onthuld zijn. Het zijn er overigens niet heel veel, Netflix lijkt de nadruk te leggen op series.

The Age of Adaline (16 november)
Regie: Lee Toland Krieger | Cast: Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn | Bekijk de trailer
Adaline Bowman is al acht decennia een dame met het uiterlijk van een 29-jarige. Lang leefde ze volledig op zichzelf, zodat haar geheim niet uit zou lekken. Maar als ze per ongeluk Ellis Jones tegenkomt, voelt ze weer een nieuwe levensenergie. Een weekend met zijn ouders dreigt de waarheid over Adaline te onthullen, waarop ze keuzes moet maken die haar leven voor altijd zullen veranderen.

The Princess Switch (16 november)
Regie: Mike Rohl | Cast: Suanne Braun, Jo Cameron Brown, Mark Fleischmann, Adi Gheo | Bekijk de trailer
Perfect voor de Kerst? Deze Netflix Original draait om Margaret, de Duchess of Montenaro. Ze besluit van plaats te ruilen met een dame uit Chicaco, Stacy. Met behulp van een van de hulpjes van de kerstman, raakt Margaret verliefd op de collega van Stacy en Stacy wordt op haar beurt verliefd op de verloofde van Margaret. Oeps!

Cam (16 november)
Regie: Daniel Goldhaber | Cast: Madeline Brewer, Patch Darragh, Melora Walters, Devin Druid | Bekijk de trailer
CAM is een technologiegedreven psychologische thriller die zich afspeelt in de wereld van webcamporno. We volgen Alice, een camgirl die heel ambitieus is. Maar op een dag komt ze erachter dat haar show vervangen is door een replica. Haar kopie neemt langzaamaan meer over en delen van het leven van Alice gaan ineens verloren.

The Ballad of Buster Scruggs (16 november)
Regie: Ethan Coen, Joel Coen | Cast: Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, David Krumholtz Bekijk de trailer
Opvallende Original van de Coen Brothers. Zij maakten een anthology, die een reeks verschillende verhalen vertelt over het leven aan de Amerikaanse grens. Een unieke film, met zes verhalen die precies de valkuilen van de anthologyfilms weet te vermijden. Kortom: een goed ontvangen geheel dat de duistere drama en zwarte humor van de beroemde broers combineert.

The Christmas Chronicles (22 november)
Regie: Clay Kaytis | Cast: Kurt Russell, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson, Judah Lewis | Bekijk de trailer
Kurt Russell als de Kerstman. Dat is voor ons reden om deze film toch maar een kans te geven. De Original van Chris Columbus vertelt het verhaal van Kate en Teddy Pierce. Zij zijn van plan om de Kerstman te filmen, en zetten daarvoor in het geheim een camera neer. Als ze op zijn slee klimmen, crasht die en moeten ze samen met de kerstman de feestdagen zien te redden.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (30 november)
Regie: John Schultz | Cast: Rose McIver, Alice Krige, Ben Lamb, Richard Ashton | Bekijk de trailer
Christmas staat central in de titels van Netflix Originals in november. Gek is het niet, want dit soort Hallmark Channel achtige films doen het uiterst goed in de Verenigde Staten. In deze film staat het huwelijk van Amber en Richard eraan te komen. Voor Amber genoeg reden om zich af te vragen of ze er wel klaar voor is om koningin te worden.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Netflix houdt wel van kerstfilms Smiley face Maar voorlopig ben ik nog zoet met het kijken van Sons of Anarchy. Gerucht gaat dat die serie Netflix gaat verlaten.

Bintzak

Avatar

Ze zouden de Ernest films eens moeten toevoegen.

Khalidmocro

Avatar

@master of films goeie keuze! Imo 1 van de beste series ooit.

Master Of Films

Avatar

Zeer zeker Khalidmocro. De meeste TV series zijn ruk, dus als er ik toch een TV serie ga kijken dan moet het voor mij wel goed zijn.

Uiteraard ga ik ook de nieuwe Coen Brothers bekijken. CAM lijkt mij ook wel aardig.

Tycho Nestoris

Avatar

De nieuwe film van de Coen Brothers vanzelfsprekend. Lijkt mij een fantastische film.

ntt

Avatar

Weet iemand waar ik het laatste seizoen van Ray Donovan kan kijken?? Die is namelijk ook van Netflix af :(

nieuwslaatste nieuws

meest populair