Video

Magische trailer Disneys 'Dumbo'!

Live-action sprookje van Tim Burton.

door Jim Pedd om 12:04 in Video
Na een teaser van een paar maanden geleden, heeft Disney vandaag een volledige trailer vrijgegeven voor Tim Burtons Dumbo. Die doet qua sfeer heel erg denken aan een andere Burton-film, namelijk Big Fish. Het geheel ziet er amusant uit en we zien Dumbo ook meteen vliegen. Het kleine olifantje heeft een talent dat hem heel gewild zal maken.


In Dumbo huurt circuseigenaar Max Medici (Danny DeVito) voormalig ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) in om voor een nieuwgeboren olifantje te zorgen. De grote oren maken van het olifantje een lastig punt in een circus dat toch al worstelt om rond te komen. Maar als blijkt dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een grote comeback. En dat overtuigt ondernemer V.A. Vandevere (Michael Keaton) ervan het circus in te huren voor zijn grote entertainmentonderneming Dreamland. Terwijl Dumbo leert vliegen naast circusartiest Colette Marchant (Eva Green), ontdekt Holt dat er meer aan de hand is en dat Dreamland behoorlijk duistere geheimen herbergt.

Er is ook een nieuwe poster vrijgegeven, die je hieronder kan zien. Dumbo draait vanaf 29 maart in de bioscoop.
6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

dakai-world

Avatar

Ik ben nooit echt een Dumbo-fan geweest. Als klein kind al niet. Maar dit ziet er wel uit alsof ik dit zou gaan kijken. Ik wacht de eerste reacties af. Ik vind Disney en Tim Burton wel een apart, maar (potentieel) vruchtbare samenwerking.

De trailer ziet er iig goed uit.

aspers

Avatar

Ik vind 'm wel heel erg 'zwaar'. Een beetje vrolijkheid had ook geen kwaad gekunt!

Wel goed dat ze (zoals het er nu uitziet) niet hebben gekozen voor een pratende olifant en muis, maar dat het meisje in zekere zin 'de stem' van Dumbo is.

A-Bat

Avatar

Ben ook nooit Dumbo fan geweest, maar deze van Tim Burton ziet er echt goed uit.

Ereptile

Avatar

Prachtige trailer.... Vind de trailer ook best emotioneel geladen maar zeker niet slecht!

Spider-fan

Avatar

Ik mis een beetje het specifieke 'Burton gevoel' (Gothic achtig). Als ik het niet wist, zou ik niet herkennen dat het Burton was. Ik heb met Dumbo niet zoveel. Eigenlijk zag ik als kind verrassend weinig Disney films, ik heb die voor een groot deel pas later gekeken - ze kwamen ook nooit op tv volgens mij. Ik weet niet eens zeker of ik Sleeping Beauty eigenlijk al eens gezien heb. Die komt nog steeds nooit op tv volgens mij.

Ik zie Burton op dit moment het liefst een vervolg op Miss Peregrine maken. Mijn favoriete films van hem zijn Sleepy Hollow, Alice in Wonderland en Miss Peregrine.

Ik zie Eva Green ook niet direct in de trailer - herken haar niet althans.

Artificialis

Avatar

Nee dankje, wederom ontgaat mij het enthousiasme van de rest van het volk. Overigens ook nooit liefhebber geweest van het origineel. Het hele thema van die film lijkt überhaupt niet in deze trailer voor te komen: dat hij door iedereen wordt gepest en buitengesloten.

Zijn moeder is de enige die het voor hem opneemt en vervolgens van hem wordt afgepakt. Maar in deze film lijkt hij het middelpunt te zijn waar iedereen in geïnteresseerd is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair