'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' wordt hitfilm

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' wordt hitfilm

Dat is nu al duidelijk.

De Wizarding World blijft voorlopig bij ons. Variety stelt dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald het erg goed zal gaan doen. Voorspeld wordt dat de film wereldwijd in zijn openingsweekend 250 miljoen dollar verdient. Dat is meer dan de eerste film, die goed was voor een wereldwijde opbrengst van 220 miljoen dollar in het openingsweekend.

Die eerste film bracht in totaal 814 miljoen dollar op. Verwachting van veel analisten en box office experts, is dat The Crimes of Grindelwald het minstens net zo goed, zo niet zelfs beter, zal doen. Dat ondanks relatief tegenvallende reacties van critici, die de film overvol vinden en wellicht zelfs teveel connecties met de Harry Potter-franchise vinden hebben.

Toch lijkt de aanwezigheid van onder meer fanfavoriet personage Albus Dumbledore (Jude Law) genoeg om fans naar de bioscopen te trekken. Dumbledore zal het in deze tweede van een geplande reeks van vijf films niet direct opnemen tegen Gellert Grindelwald (Johnny Depp), maar stuurt oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) op hem af.

Sinds woensdag in de bioscoop. Heb jij de film al gezien?



NieuwsFilm

meest populair