Algemeen

'Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald' wordt hitfilm

Dat is nu al duidelijk.

door Jim Pedd om 08:33 in Algemeen
De Wizarding World blijft voorlopig bij ons. Variety stelt dat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald het erg goed zal gaan doen. Voorspeld wordt dat de film wereldwijd in zijn openingsweekend 250 miljoen dollar verdient. Dat is meer dan de eerste film, die goed was voor een wereldwijde opbrengst van 220 miljoen dollar in het openingsweekend.

Die eerste film bracht in totaal 814 miljoen dollar op. Verwachting van veel analisten en box office experts, is dat The Crimes of Grindelwald het minstens net zo goed, zo niet zelfs beter, zal doen. Dat ondanks relatief tegenvallende reacties van critici, die de film overvol vinden en wellicht zelfs teveel connecties met de Harry Potter-franchise vinden hebben.

Toch lijkt de aanwezigheid van onder meer fanfavoriet personage Albus Dumbledore (Jude Law) genoeg om fans naar de bioscopen te trekken. Dumbledore zal het in deze tweede van een geplande reeks van vijf films niet direct opnemen tegen Gellert Grindelwald (Johnny Depp), maar stuurt oud-leerling Newt Scamander (Eddie Redmayne) op hem af.

Sinds woensdag in de bioscoop. Heb jij de film al gezien?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

het is jammer dat deze filmreeks uitgerekt gaat worden.

SunChaser

Avatar

heb m gezien. doodsaai

Pietjebam

Avatar

Altijd leuk dat zogenaamde filmkenners altijd elke film gaan afzeiken

Leon81

Avatar

Serieus, ik ben in de pauze weg gegaan. Totaal niet nieuwsgierig hoe het eindigen zou.

Mav Damian

Avatar

Ach zo slecht was hem ook weer niet buiten dan de vele verhaallijnen die aan de personages werden gegeven was een groot fout. Voor de rest vond ik dit een prima film en hopelijk weet Rowling een beter verhaal te schrijven bij het vervolg.

Rob1994

Avatar

Typisch hier op filmtotaal: film is geen hersenloze actie film vol tover duels, en de score wordt verlaagd. Was precies het zelfde met Mockingjay Part 1 en 2, juist meer focus op het *saaie* verhaal en minder op enorme battle scenes en gelijk boorde iedereen de film de grond in. En durf het maar niet te ontkennen. Het is gewoon zo... Stelletje Marvel rukkers.

nieuwslaatste nieuws

meest populair