Schurken werken samen in trailer 'Glass'!

Schurken werken samen in trailer 'Glass'!

Hier hebben we zin in.

De schurken werken samen in een nieuwe trailer voor Glass. De trailer van het verrassende vervolg op Unbreakable maakt duidelijk dat David Dunn (Bruce Willis) het niet gemakkelijk krijgt. Elijah Price, a.k.a. Mr Glass (Samuel L. Jackson) en The Horde (James McAvoy) gaan namelijk samenwerken tegen Dunn. Tegelijk zijn er ook rollen voor Anya Taylor-Joy als Casey Cooke en franchisenieuweling Sarah Paulson) als psychiater Dr. Ellie Staple. Afijn, hieronder de trailer!


Glass zal een psychologische thriller worden, die zich focust op de schurken. Dat laat regisseur M. Night Shyamalan weten. CGI staat dus niet centraal in de thriller, maar juist het idee dat er superhelden zijn die dingen doen met hun krachten. Het gaat dus meer om het impliciete dan het expliciete, zoals bij Marvel-films bijvoorbeeld wel het geval is.

In Glass nemen David Dunn en The Horde het tegen elkaar op. De confrontaties tussen de twee escaleren en al snel blijkt op de achtergrond Elijah Price een rol te spelen. Hij kent geheimen van beide mannen. Vanaf 17 januari in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair