Algemeen

Cassandra voor 'Birds of Prey' gevonden

Nieuwe Bird vliegt de DC-film in.

door Bram de Groot om 09:47 in Algemeen
Actrice Ella Jay Basco is volgens Variety in gesprek met Warner Bros. om een rol in te vullen in de DC-film Birds of Prey welke waarschijnlijk nog een aangepaste titel krijgt. Ze moet volgens de betrouwbare website de rol gaan spelen van het personage Cassandra Cain.

In de strips wordt Cassandra Cain door de Birds of Prey beschermd tegen de slechterik Black Mask, in de film gespeeld door top-acteur Ewan McGregor. De Birds of Prey zijn Harley Quinn, Black Canary en de Huntress.

Basco is nog geen enorm grote naam in Hollywood. Ze heeft rollen gehad in titels als Grey's Anatomy, Happyland, Veep en Superior Donuts. In de comics is Cassandra Cain de dochter van de twee huurmoordenaars David Cain en Lady Shiva. Cassandra werd opgevoed tot een effectief vechter en nam afstand van haar ouders, en werd zelfs Batgirl. Op dit moment is haar schuilnaam Orphan.

De rol van Harley Quinn is opnieuw in handen van Margot Robbie en de superheldenfilm van regisseur Cathy Yan (Dead Pigs) staat gepland voor begin februari 2020.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair