Algemeen

'Bad Boys For Lif3' komt nu echt tot leven

Na jaren van uitstel; gaat de film er nu echt komen!

door Bram de Groot om 12:49 in Algemeen
Acteurs Will Smith en Martin Lawrence komen hun belofte na. Ze gaan namelijk snel aan de slag met de opnames voor Bad Boys for Life, het derde deel in de reeks die ooit werd gestart door Transformers regisseur Michael Bay. Nu is bekend wanneer de opnames voor Bad Boys 3 starten.

Volgens Production Weekly start de film op 14 januari 2019 met de opnames en heeft de film officieel de titel Bad Boys For Lif3 gekregen. Dus een titel met een 3 erin verwerkt, crea! De opnames vinden plaats in Atlanta en Miami en op 11 april moeten de camera's weer uitgaan, zodat de film klaargestoomd kan worden voor een release begin 2020.

De regie ligt in handen van het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah (Black, Patser) en er is een script van Chris Bremner. Naar verluidt zou de film laten zien dat Lawrence's Marcus Burnett een privé detective is. Smiths Mike Lowery zou zich in een soort van midlife crisis bevinden. Ze moeten de krachten weer bundelen als een Albanese schurk de jacht op hen heeft geopend. Ze hebben namelijk eerder zijn broer vermoord.

Bad Boys For Lif3 moet op 17 januari 2020 verschijnen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Die synopsis komt vast niet van Joe Carnahan, die eerder aan de film verbonden was.

Robbepost

Avatar

Bijna hetzelfde verhaal dus als Taken 2, Fast&Furious 7,........

kidcassidy

Avatar

Kan die titel met een 3 op het eind nog slechter?

nieuwslaatste nieuws

meest populair