Celebrity

Nieuwe vriendin Channing Tatum kan geen kinderen krijgen

Althans, niet op de natuurlijke manier.

door FilmTotaal om 07:56 in Celebrity
In een emotionele, maar dappere toespraak heeft de Britse zangeres Jessie J onthuld dat zij onvruchtbaar is en dus nooit kinderen op de wereld zal kunnen brengen. Dat zei ze afgelopen maandag tijdens een concert in Londen, waar ook haar nieuwe vriendje Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) aanwezig was.

Eerder deze week heeft zangeres Jessie J (30) in een overvolle concertzaal iets zeer persoonlijks verteld aan haar fans. Ze blijkt niet op een natuurlijke manier zwanger te kunnen worden, wegens een onvruchtbaarheidsprobleem. Dat zei ze vlak voor de aankondiging van haar nummer 'Four Letter Word', dat gaat over het hebben van een kinderwens.

Geen medelijden
Hoewel de boodschap vrij heftig is, verwacht de zangeres geen medelijden van haar fans. "Ik vertel jullie dit niet omdat ik zielig gevonden wil worden. Er zijn miljoenen vrouwen en mannen die hetzelfde meemaken. Ik ben dus niet de enige", vertelt ze krachtig. Toch hoopt ze ooit nog wel moeder te worden via een alternatieve manier, bijvoorbeeld door adoptie.

Relatie met Tatum
Bij het concert in Londen was Hollywoodacteur Channing Tatum (38) ook aanwezig. Hij wordt al een tijdje gelinkt aan de Britse popartieste, maar de twee hebben hun relatie tot nog toe niet bevestigd. Op Instagram sprak hij wel zijn bewondering uit voor haar. "Deze vrouw heeft net haar hart uitgestort op het podium. Erg bijzonder", schreef hij.

Tatum had eerder een relatie met actrice Jenna Dewan. Samen met Dewan heeft hij al wel een dochtertje.

NieuwsFilm

meest populair