Celebrity

'Eikel' Armie Hammer zegt sorry voor gevoelloze tweet na overlijden Stan Lee

Hammer lag flink onder vuur wegens zijn ongepaste uitspraken.

door FilmTotaal om 09:25 in Celebrity
Hollywoodster Armie Hammer (Call Me by Your Name, The Man from U.N.C.L.E.) heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden voor de volgens velen gevoelloze en smaakloze tweet die hij de wereld instuurde na het overlijden van Stan Lee. In zijn tweet bekritiseerde Hammer zijn beroemde collega's die een foto met Lee plaatsten.

Maandag kwam het verdrietige bericht naar buiten dat Marvel-legende Stan Lee (95) was komen te overlijden. Acteur Armie Hammer ergerde zich vervolgens verschrikkelijk aan de storm met foto's die zijn Hollywoodcollega's plaatsten waarop zij met Lee poseerden. "Een foto van jezelf laat zijn dood over jou gaan en over hoe cool je wel niet was toen je een foto met hem nam", schreef Hammer in een tweet.

Storm van kritiek
Hammer heeft zijn Twitter-bericht inmiddels weer verwijderd, nadat zijn woorden bij veel van zijn volgers in het verkeerde keelgat schoten. Zijn collega Jeffrey Dean Morgan nam geen blad voor de mond en noemde Hammer 'een aandachtszoekende eikel'. Hammer is inmiddels bij zinnen gekomen en heeft in een nieuwe tweet zijn excuses aangeboden. "Dit was niet het juiste moment om mijn commentaar te uiten op de hedendaagse selfiecultuur", schrijft hij. "Het spijt me".NieuwsFilm

meest populair