Celebrity

'Eikel' Armie Hammer zegt sorry voor gevoelloze tweet na overlijden Stan Lee

Hammer lag flink onder vuur wegens zijn ongepaste uitspraken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 09:25 in Celebrity
Hollywoodster Armie Hammer (Call Me by Your Name, The Man from U.N.C.L.E.) heeft publiekelijk zijn excuses aangeboden voor de volgens velen gevoelloze en smaakloze tweet die hij de wereld instuurde na het overlijden van Stan Lee. In zijn tweet bekritiseerde Hammer zijn beroemde collega's die een foto met Lee plaatsten.

Maandag kwam het verdrietige bericht naar buiten dat Marvel-legende Stan Lee (95) was komen te overlijden. Acteur Armie Hammer ergerde zich vervolgens verschrikkelijk aan de storm met foto's die zijn Hollywoodcollega's plaatsten waarop zij met Lee poseerden. "Een foto van jezelf laat zijn dood over jou gaan en over hoe cool je wel niet was toen je een foto met hem nam", schreef Hammer in een tweet.

Storm van kritiek
Hammer heeft zijn Twitter-bericht inmiddels weer verwijderd, nadat zijn woorden bij veel van zijn volgers in het verkeerde keelgat schoten. Zijn collega Jeffrey Dean Morgan nam geen blad voor de mond en noemde Hammer 'een aandachtszoekende eikel'. Hammer is inmiddels bij zinnen gekomen en heeft in een nieuwe tweet zijn excuses aangeboden. "Dit was niet het juiste moment om mijn commentaar te uiten op de hedendaagse selfiecultuur", schrijft hij. "Het spijt me".11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Hammer heeft gewoon gelijk gehad. Snap niet waarom hij excuses ging aanbieden.

lamoteg

Avatar

Omdat als je nu gelijk of ongelijk hebt. De sociale meerderheid kiest voor jou. Dus als je verkeerd bent in hun ogen kan dit zijn carrière kosten.

Zijn job hangt grotendeels vast aan hoe gewild je bent! Als iedereen je haat dan krijg je uzelf en u werk niet meer verkocht!

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Green Hornet, niet mee eens is veel te vroeg om sowieso zoiets te plaatsen. Vette disrespect voor hem gekregen nadat ik zijn tweet las.

donniebrasco

Avatar

Hij zegt niets raars! Geen excuses dus....

Frietgezicht

Avatar

Is dit dezelfde man waarvan een tijdje geleden nog hier een artikel verscheen over hoe zijn twitter account verwijderde na wat kritiek? Hij is dus weer terug... Allemaal 1 pot nat.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Is dit dezelfde man waarvan een tijdje geleden nog hier een artikel verscheen over hoe zijn twitter account verwijderde na wat kritiek?"
Ik sta toevallig bij teletijdmachine van Professor Barabas. Ik ga dat voor je uitzoeken. Ben zo terug.......nou daar ben ik weer...
Gevonden, een jaar geleden eind november 2017 zagen we Armie Hammer & Twitter inderdaad voorbijkomen op Filmtotaal staring Armie Hammer.

Armie Hammer verwijdert Twitter-account na negatief artikel over carrière.

Armie Hammer kon de 'giftige omgeving' van Twitter niet meer aan.

Het antwoord op jouw vraag is: Ja het is dezelfde man.

Frietgezicht

Avatar

Thanks Mof!
Pff wat een lul. Waar is Volkert van der G als je hem nodig hebt.

Novarellum

Avatar

Hij heeft geen gelijk. Het was een kut opmerking op een nog kutter moment. En hij richt z'n pijlen op heel veel acteurs die helemaal niet selfie geil zijn. Dus excuses wel degelijk op z'n plaats.

Artificialis

Avatar

''I want to apologize from the bottom of my heart'' moet je even vertalen naar: ''Stop met het sturen van dreigmailtjes, ik kan het niet meer aan! Boehoehoehoehoehoehoe!''

Ereptile

Avatar

Hij heeft aan de ene kant wel een punt. Apart rouwproces van mensen om op social media te posten dat ze de overleden Stan Lee hebben ontmoet, maar aan de andere kant: dat is hun rouwproces, en de nabestaande krijgen zo wel talloze foto's van Stan Lee binnen.

Stan Lee was ook erg van de fans en ik vind het eigenlijk wel passend dat zo veel fans foto's van hem delen ter ere van hem.

Ja, het is toch ook wel aandacht vragen ook voor jezelf, maar echt gevaarlijk is het natuurlijk niet. Er zijn ergere dingen in de wereld.

Sunspot

Avatar

Aan 1 kant heeft hij wel gelijk.

Heb ook op Instagram dat soort dingen gezien, of het is wat je ziet gewoon.

Het is te moeilijk, bedoel je hebt beeld met Lee dan, wat moet je dan, niet laten zien, of juist wel.

Moeilijk, maar begrijp hem wel eigenlijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair