Celebrity

Zwangere Amy Schumer zegt shows af na dringende ziekenhuisopname

Een zwangerschap is niet altijd om te lachen.

door Jeffrey Kouters om 14:20 in Celebrity
Hollywoods bekendste lachebek Amy Schumer (I Feel Pretty, Trainwreck) heeft donderdagavond haar shows in Texas gecanceld omdat ze in het ziekenhuis is beland. Er schijnen complicaties te zijn opgetreden bij haar zwangerschap.

Het zit Amy Schumer (37) de laatste tijd niet mee. Gisteren werd de zwangere grappenmaakster namelijk opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze last kreeg van extreme misselijkheid en braakneigingen. Eerder deze maand zei Schumer al in het Amerikaanse tijdschrift People dat haar zwangerschap tot nu toe niet erg lekker verloopt. "Het is verschrikkelijk", zei ze toen.

Optreden gaat niet door
Schumer heeft vanuit haar ziekenhuisbed een foto van zichzelf gedeeld op Instagram. "Ik moet mijn shows in Texas helaas afzeggen", schrijft ze bij de foto. "Ik lig in het ziekenhuis. Het gaat verder gelukkig goed met mij en de baby". De comédienne belooft haar fans dat ze snel een nieuwe datum zal prikken. Schumer is voor het eerst zwanger. Vorige maand maakte ze dat nieuws bekend.nieuwslaatste nieuws

meest populair