Celebrity

Zwangere Amy Schumer zegt shows af na dringende ziekenhuisopname

Een zwangerschap is niet altijd om te lachen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 14:20 in Celebrity
Hollywoods bekendste lachebek Amy Schumer (I Feel Pretty, Trainwreck) heeft donderdagavond haar shows in Texas gecanceld omdat ze in het ziekenhuis is beland. Er schijnen complicaties te zijn opgetreden bij haar zwangerschap.

Het zit Amy Schumer (37) de laatste tijd niet mee. Gisteren werd de zwangere grappenmaakster namelijk opnieuw opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze last kreeg van extreme misselijkheid en braakneigingen. Eerder deze maand zei Schumer al in het Amerikaanse tijdschrift People dat haar zwangerschap tot nu toe niet erg lekker verloopt. "Het is verschrikkelijk", zei ze toen.

Optreden gaat niet door
Schumer heeft vanuit haar ziekenhuisbed een foto van zichzelf gedeeld op Instagram. "Ik moet mijn shows in Texas helaas afzeggen", schrijft ze bij de foto. "Ik lig in het ziekenhuis. Het gaat verder gelukkig goed met mij en de baby". De comédienne belooft haar fans dat ze snel een nieuwe datum zal prikken. Schumer is voor het eerst zwanger. Vorige maand maakte ze dat nieuws bekend.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

Anorexia heeft al geen zin meer Amy.

tariegb

Avatar

^weer een opmerking van een zwakzinnig persoon

Pronk47

Avatar

Nooffencetaken: wat is dat nu weer voor een opmerking,slaat nog kant of wal.

Sunspot

Avatar

Sowieso belangrijkste is de baby.

nooffencetaken

Avatar

Jaaa ik weet het. Kan niet door de beugel. Sorry mensen. Het flapte er zo uit.

nieuwslaatste nieuws

meest populair