Algemeen

Jared Leto klaar voor Marvel-film 'Morbius'!

De tweede Spider-Man spin-off na Venom.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Suicide Squad-acteur Jared Leto is klaar voor de opnames voor Morbius The Living Vampire, na Venom de tweede film in het Sony's Marvel Universe. Dit blijkt onderstaande video waarin de Oscarwinnaar laat zien dat hij zijn baard afscheert, zodat hij met een gladde kin de vampier-achtige antiheld kan spelen. Geen #movember.

Leto stapt na zijn rol als de Joker in Suicide Squad in de huid van Michael Morbius, in de comics van Marvel een soort tragische antiheld met vampierachtige krachten en een biochemische oorsprong.


Morbius The Living Vampire wordt geregisseerd door Daniel Espinosa (Safe House, Life) en het script kwam uit de pen van Burk Sharpless en Matt Sazama (Lost in Space, Power Rangers, Gods of Egypt). Een verschijningsdatum heeft Sony Pictures nog niet onthuld, maar de kans is groot dat de film begin 2020 verschijnt. Een officieel bericht hierover lijkt gezien bovenstaande video net ver van ons verwijderd.11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Leto als de Joker vond ik verschrikkelijk, maar dat kwam omdat hij het personage gewoon niet paste. Morbius zou best interessant kunnen zijn, maar ik vraag me dan ook af in hoeverre Spider-Man en zijn villains nog in het MCU blijven als die solo films een succes worden...

chazillionair28

Avatar

Leto als joker vond ik niet eens verkeerd, het was gewoon de verkeerde film waar hij in zat. Als hij het tegen de batman had opgenomen was het wel een andere performance geweest.

GreenHornet

Avatar

De acteurs raken op om superhelden te spelen.

Xenolicker

Avatar

Goeie poster alvast! Is dat een officiële of van een fan?

McKelly

Avatar

Ben benieuwd, als personage is Morbius me altijd wel bijgebleven als character. Leto vond ik als the joker niks, maar dat komt misschien ook omdat meerdere acteurs deze rol al hebben vervuld. Morbius daarentegen is nog nooit vertolkt dus laat maar komen. Waar ik meer twijfels over heb zijn die scriptschrijvers. God's of Egypt en power rangers, serieus? Dat deze mensen überhaupt nog worden ingehuurd! Ik hou m'n hart vast, hoop dat dit wat wordt!

Artificialis

Avatar

Het uiterlijk komt wel goed, maar het is na The Joker inderdaad maar de vraag of hij dit comic personage wel met genoeg overtuiging kan brengen.

RoberPaulsen

Avatar

Nee.... Zo'n overschatte acteur.

Mellie

Avatar

Ik vind die poster dus helemaal niks.
Vooral die hand linksonder! Net ET die zn nagels is vergeten te knippen...

Verder ook weinig vertrouwen in de film. Sony heeft gewoon gebrek aan visie om een universe op te bouwen. Ze proberen iets en borduren dan verder op succes. Als dat niet lukt proberen ze het opnieuw, dat is geen visie...

Ben dat hele universe bouwen ook wel beu... Na Marvel probeert iedereen het, maar het is zelden geslaagd.
Maak gewoon een goede film, met een begin en een eind in plaats van een dure aflevering van een serie...

Xenolicker

Avatar

^ Mellie, is toch mooi man, zo'n filmuniversum! Zou jij echt geen filmuniversum willen van jou favoriete genre zodat je wat te doen had met het kijken ervan, en niet meer de pogingen van andere mensen er 1 op te bouwen in de grond hoefde te boren?

nieuwslaatste nieuws

meest populair