Celebrity

Doorzetter Amy Schumer nu al terug op het podium ondanks problemen zwangerschap

De grappenmaakster lijkt inmiddels te zijn hersteld.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 10:58 in Celebrity
Grappenmaakster Amy Schumer (I Feel Pretty, Trainwreck) stond vorige week zaterdag gewoon weer op het podium nadat zij eerder een aantal shows had moeten afzeggen vanwege complicaties met haar zwangerschap.

De zwangerschap van Hollywoodster Amy Schumer (37) verloopt alles behalve soepel. Vorige week donderdag werd Schumer opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze last had van extreme misselijkheid. Daardoor was de comédienne genoodzaakt om een aantal optredens af te zeggen. "Het spijt me echt ontzettend. Ik hoop zo snel mogelijk een nieuw datum te kunnen prikken", schreef ze eerder op Instagram.

Terug op de bühne
Heel lang heeft Schumer niet in het ziekenhuis hoeven te blijven, want vorige week zaterdag stond ze gewoon weer op het podium. In Newark, een stad in New Jersey, gaf ze een optreden voor een volle zaal van ruim 2.800 mensen. Op Instagram plaatste ze een foto van haar komedieshow. "Bedankt dat jullie me weer tot leven hebben gebracht", schreef Schumer erbij.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair