Trailer 'The Lego Movie 2' verrast met Chris Pratt als Rex Dangervest!

Trailer 'The Lego Movie 2' verrast met Chris Pratt als Rex Dangervest!

Een spoof van zijn personages uit Guardians of the Galaxy, Jurassic World en The Magnificent Seven.

Warner Animation Groep, ook wel bekend als WAG, heeft de tweede trailer online gezet voor The LEGO Movie 2: The Second Part. Deze vierde film in de franchise zal moeten overtuigen, anders is het mogelijk over en uit voor de reeks. Beoordeel onderstaande beelden zelf of WAG de juiste toon heeft te pakken voor het vervolg op The LEGO Movie uit 2014.

In 2017 waren de spin-off The LEGO Batman Movie en de meer losstaande titel The LEGO Ninjago Movie mindere successen dan The LEGO Movie. Zeker de Ninjago-animatiefilm viel redelijk door de mand. Het was aan Mike Mitchell (Trolls) en Trisha Gum om met The Second Part een waardig vervolg te maken.


In deel twee zijn de bekendste gezichten weer terug, met Chris Pratt als Emmet Brickowski, Elizabeth Banks als Lucy / Wyldstyle en Will Arnett als Bruce Wayne / Batman. Nieuwe invullingen zijn Tiffany Haddish als Queen Watevra Wa-Nabi en Stephanie Beatriz als General Sweet Mayhem. Als klap op de vuurpijl zien we het personage Rex Dangervest, dit is een spoof van Pratts personages uit Guardians of the Galaxy, Jurassic World en The Magnificent Seven. De Nederlandse versie van de trailer hieronder:


The LEGO Movie 2: The Second Part staat gepland voor 6 februari 2019, ook in 3D. Check hieronder ook een nieuw affiche voor de film!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair