Video

Trailer 'The Lego Movie 2' verrast met Chris Pratt als Rex Dangervest!

Een spoof van zijn personages uit Guardians of the Galaxy, Jurassic World en The Magnificent Seven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 07:17 in Video
Warner Animation Groep, ook wel bekend als WAG, heeft de tweede trailer online gezet voor The LEGO Movie 2: The Second Part. Deze vierde film in de franchise zal moeten overtuigen, anders is het mogelijk over en uit voor de reeks. Beoordeel onderstaande beelden zelf of WAG de juiste toon heeft te pakken voor het vervolg op The LEGO Movie uit 2014.

In 2017 waren de spin-off The LEGO Batman Movie en de meer losstaande titel The LEGO Ninjago Movie mindere successen dan The LEGO Movie. Zeker de Ninjago-animatiefilm viel redelijk door de mand. Het was aan Mike Mitchell (Trolls) en Trisha Gum om met The Second Part een waardig vervolg te maken.


In deel twee zijn de bekendste gezichten weer terug, met Chris Pratt als Emmet Brickowski, Elizabeth Banks als Lucy / Wyldstyle en Will Arnett als Bruce Wayne / Batman. Nieuwe invullingen zijn Tiffany Haddish als Queen Watevra Wa-Nabi en Stephanie Beatriz als General Sweet Mayhem. Als klap op de vuurpijl zien we het personage Rex Dangervest, dit is een spoof van Pratts personages uit Guardians of the Galaxy, Jurassic World en The Magnificent Seven. De Nederlandse versie van de trailer hieronder:


The LEGO Movie 2: The Second Part staat gepland voor 6 februari 2019, ook in 3D. Check hieronder ook een nieuw affiche voor de film!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

De poster lijkt wel erg veel op een starwars film poster

BlackPowerWolf

Avatar

JIGSAW8 " De poster lijkt wel erg veel op een starwars film poster "

Dat idee kreeg ik ook al bij het zien van die 'spaceships'.

nieuwslaatste nieuws

meest populair