Heeft Ryan Reynolds het idee voor 'Once Upon a Deadpool' gestolen van een fan?

Het bewijs liegt niet.

Binnenkort verschijnt Once Upon a Deadpool, de kindvriendelijke versie van Deadpool 2, in de bioscopen. Ryan Reynolds beweert het idee voor deze versie zelf te hebben bedacht, maar nu blijkt een fan precies hetzelfde plot een jaar geleden al te hebben verspreid op social media. Heeft Reynolds het idee voor Once Upon a Deadpool dan toch gestolen? Lees hieronder alle details!

Hoofdrolspeler Ryan Reynolds heeft in meerdere interviews geclaimd dat hij het idee voor Once Upon a Deadpool zelf heeft bedacht en gepitcht bij de hoge studiobazen van Fox. In december verschijnt deze 'PG-13'-versie van Deadpool 2 twee weken lang in de Amerikaanse bioscopen. Een deel van de opbrengst gaat naar het goede doel. Een mooi en creatief initiatief van Reynolds, zou je denken.

Diefstal of toeval?
Toch lijkt Reynolds het plot van Once Upon a Deadpool niet helemaal zelf te hebben bedacht. Een fan met de naam Michael Vincent Bramley heeft een jaar geleden namelijk precies hetzelfde idee verspreid voor een kindvriendelijke versie van Deadpool 2 waarin Deadpool het verhaal van de film voorleest aan Fred Savage uit The Princess Bride (1987). Toeval? Het zou kunnen. Lees en oordeel zelf maar.



NieuwsFilm

meest populair