Film heeft relatie Natalie Dormer na elf jaar kapotgemaakt

Film heeft relatie Natalie Dormer na elf jaar kapotgemaakt

Door meningsverschillen die niet meer konden worden bijgelegd.

De relatie van Hollywoodster Natalie Dormer (In Darkness, The Forest) en filmmaker Anthony Byrne is na elf jaar op de klippen gelopen door de spanningen die onderling ontstonden bij de productie van In Darkness, een film die zij samen schreven en regisseerden.

Natalie Dormer (36) is officieel weer vrijgezel. Na elf jaar heeft zij haar relatie met regisseur en schrijver Anthony Byrne (43), die zij ooit leerde kennen op de set van de serie The Tudors, verbroken. Dat vertelt Dormer in een uitgebreid interview met het Amerikaanse blad New Statesman. Hun breuk heeft alles te maken met hun gezamenlijke film In Darkness.

Meningsverschillen
In Darkness gaat over een blinde pianiste (gespeeld door Dormer) die terechtkomt in de criminele onderwereld. De film werd afgekraakt door de critici en het publiek. Dat resultaat is niet zo vreemd, want achter de schermen was het niet bepaald gezellig tussen Dormer en Byrne. "Ik raad je af om ooit samen met je partner een film te schrijven", zei Dormer eerder. "Ik werd alsmaar kwaad aangekeken. We hadden constant fundamentele meningsverschillen", aldus haar ex Byrne.

Dormer en Byrne waren niet getrouwd. Sinds 2011 waren zij verloofd, maar een huwelijk is er nooit van gekomen. Achteraf gelukkig maar...

NieuwsFilm

meest populair