Keanu Reeves heeft mysterieuze rol in 'Toy Story 4'

Keanu Reeves heeft mysterieuze rol in 'Toy Story 4'

Whoa, dat zagen we niet aankomen!

Acteur Tim Allen heeft onthuld dat Keanu Reeves een mysterieuze rol heeft in Disney-Pixar sequel Toy Story 4, die volgend jaar de bioscopen bereikt. In het nieuwe deel zien we hoe Woody nog steeds tevreden is met zijn rol als speelgoed om een kind gelukkig te maken. Wanneer Bonnie echter een nieuw stuk speelgoed genaamd 'Forky' in haar kamer introduceert, leidt dit tot een roadtrip met oude en nieuwe vrienden.

Allen deed de onthulling over Reeves tijdens een interview met The Tonight Show van afgelopen week. Allen (die uiteraard nog steeds te horen is als Buzz Lightyear) gaf over de rol van Reeves enkel weg dat het een personage is met een 'ruw kantje'. Aldus Allen:

"De film is zo goed. De makers zijn genieën. De plot is fantastisch en heel ontroerend. Ik wil echter niet teveel kwijtgeven... We zien andere soorten speelgoed, die je compleet zullen verrassen. Keanu Reeves heeft trouwens een geweldige rol in de film."

In een teaser van afgelopen week werd onthuld dat Keegan Michael-Key en Jordan Peele als Ducky en Bunny te zien zullen zijn in de film. Toy Story 4 draait vanaf 26 juni 2019 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair