Celebrity

Taron Egerton is weer vrijgezel, maar terughoudend met daten door #MeToo

Hij blijft liever even alleen de komende tijd.

door FilmTotaal om 13:21 in Celebrity
Nu zijn vorige relatie verleden tijd is, vindt Hollywoodster Taron Egerton (Robin Hood, Kingsman: The Golden Circle) het maar moeilijk om op nieuwe vrouwen af te stappen. Zijn terughoudendheid heeft alles te maken met #MeToo. "Er zijn zeker situaties denkbaar waarin ik niet meer alleen durf te zijn met bepaalde mensen", zei hij onlangs in een interview met Press Association.

Taron Egerton (29) heeft na twee jaar zijn liefdesrelatie met de Britse producente Emily Thomas verbroken. De twee werden afgelopen zomer voor het laatst samen in het openbaar gezien. In een interview met Press Association bevestigt de Welshman dat hij inderdaad weer een vrijgezel man is. Hij probeerde na zijn relatiebreuk zijn leven even over een andere boeg te gooien. Dit deed hij onder meer door zijn hoofd helemaal kaal te scheren.

Daten in het #MeToo-tijdperk
Voor een beroemdheid als Egerton is het vast niet heel lastig om een nieuwe datepartner te vinden, maar toch is hij terughoudend met het plannen van afspraakjes. "Ik ben pas net weer vrijgezel en heb nu nog geen trek in een nieuwe relatie", zegt hij in het interview. Egerton lijkt ook wat moeite te hebben met het #MeToo-tijdperk. "Je moet tegenwoordig met meer zaken rekening houden als je op date gaat", aldus de acteur.

NieuwsFilm

meest populair