Celebrity

Taron Egerton is weer vrijgezel, maar terughoudend met daten door #MeToo

Hij blijft liever even alleen de komende tijd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jeffrey Kouters om 13:21 in Celebrity
Nu zijn vorige relatie verleden tijd is, vindt Hollywoodster Taron Egerton (Robin Hood, Kingsman: The Golden Circle) het maar moeilijk om op nieuwe vrouwen af te stappen. Zijn terughoudendheid heeft alles te maken met #MeToo. "Er zijn zeker situaties denkbaar waarin ik niet meer alleen durf te zijn met bepaalde mensen", zei hij onlangs in een interview met Press Association.

Taron Egerton (29) heeft na twee jaar zijn liefdesrelatie met de Britse producente Emily Thomas verbroken. De twee werden afgelopen zomer voor het laatst samen in het openbaar gezien. In een interview met Press Association bevestigt de Welshman dat hij inderdaad weer een vrijgezel man is. Hij probeerde na zijn relatiebreuk zijn leven even over een andere boeg te gooien. Dit deed hij onder meer door zijn hoofd helemaal kaal te scheren.

Daten in het #MeToo-tijdperk
Voor een beroemdheid als Egerton is het vast niet heel lastig om een nieuwe datepartner te vinden, maar toch is hij terughoudend met het plannen van afspraakjes. "Ik ben pas net weer vrijgezel en heb nu nog geen trek in een nieuwe relatie", zegt hij in het interview. Egerton lijkt ook wat moeite te hebben met het #MeToo-tijdperk. "Je moet tegenwoordig met meer zaken rekening houden als je op date gaat", aldus de acteur.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

ik dacht dat hij een homo was...

Master Of Films

Avatar

Wat een aansteller zeg die Taron Egerton, gebruikt #MeToo als een slap excuus.

Ikwilpepernoten

Avatar

@greenhornet dat dacht ik ook. Zat hij laatst niet, met alle respect, heel erg 'verwijfd' op de bank bij Graham Norton? Sjaaltje om, beentjes over elkaar...

GreenHornet

Avatar

hij gaat zelfs Elton John spelen

Artificialis

Avatar

Hij zal moeten oppassen. Hij is nu nog knap en jong, maar zodra hij een middelbare leeftijd bereikt kan hij met terugwerkende kracht beschuldigd worden. De dames lijken het met hun beschuldigingen vooral op oudere mannen gemunt te hebben.

Baba Yaga

Avatar

Opzicht begrijpelijk toch? Als beroemdheid moet je tegenwoordig echt oppassen, voodat je het weet wordt je beschuldigd van sexuele intimidatie. Guilty until proven innocent!

Ikwilpepernoten

Avatar

@greenhornet dat kan haast geen toeval zijn...

chefry1983

Avatar

Beroemdheid? Ik heb geen idee wie hij is.

centr1no

Avatar

Master Of Films "Wat een aansteller zeg die Taron Egerton, gebruikt #MeToo als een slap excuus. "

Ieder excuus is welkom als je gewoon een tijdje geen zin hebt in een relatie of scharrel en het gezeik over hoe lang je al vrijgezel bent of of je al een nieuwe vriendin hebt of wanneer je weer eens op stap gaat moe begint te worden.
Zeker met de roddelpers van tegenwoordig is gewoon een tijdje vrijgezel zijn blijkbaar onmogelijk en zeker als bekend persoon is het sowieso lastig om eens een club binnen te lopen en achter de vrouwtjes aan te gaan.
Doe je een keer een avondje gek en een paar weken later staat er een griet aan de deur die zegt dat ze zwanger is of je beschuldigt van verkrachting.

Sunspot

Avatar

Gewoon doen als je wilt, fuck Metoo.

Wel begrijpelijk overigens, 1 verkeerde meid tegenkomen, golddigger en bam, allemaal gezeik.

Misschien wel handig om een overeenkomst te teken als je een celebrity bent Smiley face. Dat de seks vrijwillig is bijv. Maar ja, dat zuigt ook weer zo, doe je nie tzo makkelijk.

Sunspot

Avatar

@Ikwilpepernoten

Snap dat niet, gelijk denken dat iemand dan homo is, benen over elkaar heeft daar niks mee te maken, is meer old skool, beetje deftig eigenlijk.

Denk eerder dat je ook verwijfd over kan komen in 'slappe stand' zeg maar, op de bank en zo. Vaak hebben mannen dat van de moeder overgenomen.

Maar goed, kan ook homo zijn, maar ja, who cares.

nieuwslaatste nieuws

meest populair