Opgelost: Ryan Reynolds spreekt fan over jatten idee 'Once Upon a Deadpool'

Opgelost: Ryan Reynolds spreekt fan over jatten idee 'Once Upon a Deadpool'

Schijnbaar is het allemaal puur toeval.

Enkele dagen geleden beweerde een fan dat Hollywoodster Ryan Reynolds zijn idee voor een kindvriendelijkere versie van Deadpool 2 letterlijk heeft gekopieerd. Nu blijkt Reynolds contact te hebben gezocht met de verbijsterde fan om de boel uit te praten. Blijkt het dan toch te gaan om pure toeval? Ja - althans, zo blijkt nu.

"Ik heb zojuist kort gesproken met Ryan", begint Bramley zijn nieuwe bericht op Twitter. "Ik geloof dat hij net zo verbaasd was als ik. Er is schijnbaar écht sprake van pure toeval", vervolgt hij. Bramley lijkt blij te zijn met het gesprek en is niet van plan om eventuele (juridische) vervolgstappen te zetten. Hij kijkt zelfs uit naar de film. "En daarmee is voor mij de kous af".

Niet uit op geld
Sommige mensen lijken echter niet te begrijpen waarom Bramley geen verdere actie onderneemt. Daarom laat hij in een vervolgtweet weten: "Ik ben niet boos. Mijn idee is een echte film geworden! Een film die geld ophaalt voor het goede doel en waar ik zeker van zal gaan genieten". Wel blijkt Reynolds toe te hebben gegeven dat Bramley als eerste met het idee kwam. "Meer heb ik echt niet nodig".

Denk jij dat Bramley een eventuele rechtszaak tegen Reynolds en Fox zou kunnen winnen?

NieuwsFilm

meest populair