Beeldbewijs: Kit Harington knipt zijn haar af na uitlekken heftige naaktfoto's

Beeldbewijs: Kit Harington knipt zijn haar af na uitlekken heftige naaktfoto's

Harington maakt een belofte waar.

Het einde van een tijdperk nadert. Nu de opnames van het laatste seizoen van Game of Thrones zijn afgerond, mag acteur Kit Harington zijn lange, gekrulde lokken eindelijk afknippen. Dit nieuws over zijn nieuwe kapsel kwam opvallend genoeg tegelijkertijd met het bericht over zijn affaire naar buiten.

De wereld is in rep en roer na het uitlekken van een aantal mogelijke naaktfoto's van Kit Harington (31). Pijnlijk is vooral dat de foto's zouden zijn genomen door een minnares. Het Russische model Olga Vlaslova beweert namelijk dat zij een affaire met Harington heeft gehad en gebruikt die foto's als bewijs. Deze zomer stapte de Britse acteur nog in het huwelijksbootje met zijn Game of Thrones-collega Rose Leslie.

Nieuw kapsel: toeval of niet?
Dat uitgerekend nu het nieuws naar buiten komt over het nieuwe kapsel van Harington is markant. Misschien denkt hij zo minder herkenbaar te zijn? Een oplettende fan wist hem enkele dagen geleden in ieder geval te spotten op straat. Toch gaat het hier om toeval; Harington was namelijk al langer van plan om zijn lange, gekrulde haren te knippen, maar kon dat eerder niet doen wegens zijn contract.

Tweet verwijderd

Roddel van de week
Eind vorige week verschenen er naaktfoto's van Harington op het internet. Vlaslova zou deze hebben verkocht aan Russische roddelbladen. De foto's zouden zijn genomen na een vrijpartij in Luxemburg. Een woordvoerder van Harington ontkent de affaire. Fans vermoeden dat het om vervalste beelden gaat.

NieuwsFilm

meest populair