Humor

Toegewijde fan maakt tv-serie van Marvels Phase One

Iron Man tot Avengers!

door Jim Pedd om 06:00 in Humor
Marvel heeft tot nu toe twintig films vrijgegeven in zijn gedeeld filmuniversum. Elke film heeft ons dichter bij Avengers: Infinity War en Avengers 4 gebracht. Maar elke film heeft zijn eigen thema, onderwerp, hoofdpersonen en karakter. Toch leent het zich wat een superfan van Marvel betreft voor een televisieserie.

Samuel Masters, een film editor, heeft de eerste zes films van Phase One genomen en daar een compleet seizoen van een serie van gemaakt. Het gaat om twaalf afleveringen, elk van zo'n veertig minuten. Terwijl de films samen 754 minuten duren, is de tv-versie van Masters flink ingekort en neemt deze 480 minuten in beslag.

Het project van Masters omvat tot dusverre enkel de eerste zes films, maar naar het schijnt wil hij graag meer films editen en samenvoegen tot een televisieserie. Dat leidt in elk geval nu al tot een leuk project. De bedoeling is dat Phase Two begin volgend jaar ergens als tweede seizoen te zien valt.

Surf naar de site van Masters om de serie te kijken.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Die heeft zeker tijd teveel

lamoteg

Avatar

Hopelijk heeft hij aanvraag gedaan voor gebruik beeldmateriaal. Anders zou hij nog meer tijd hebben na schending copyright

ntt

Avatar

Google maar eens Mcu omnibus

schrader

Avatar

Als ik zijn skills had zou ik ook "tijd teveel" hebben. Als dit op youtube oid aanslaat, kan die genoeg subscribers krijgen om er een carrière van te maken.

nieuwslaatste nieuws

meest populair