Nieuwe foto 'Hellboy' belooft meer geweld en bloed!

Nieuwe foto 'Hellboy' belooft meer geweld en bloed!

Toch waren de reacties op de uitgelekte eerst trailer niet echt positief.

Empire heeft een nieuwe foto vrijgegeven van de volgend jaar te verschijnen reboot van Hellboy. Regisseur Neil Marshall belooft dat zijn Hellboy terug zal gaan naar de horror roots van het personage uit de comics. Bekijk de nieuwe afbeelding hieronder!

Sommige fans zijn misschien nog een beetje sceptisch over deze nieuwe Hellboy-film. Toch belooft regisseur Neil Marshall dat hij trouw zal blijven aan het bronmateriaal. "Ik probeerde altijd terug te gaan naar het bronmateriaal als ik m'n twijfels had over bepaalde dingen", legt hij uit in het interview met Empire. Acteur David Harbour speelt dit keer het titelpersonage.

Veel geweld en bloed
"Sommige dingen uit de comics zijn behoorlijk heftig", vervolgt Marshall. Fans kunnen dan ook een duistere film verwachten. "Deze film bevat meer geweld en wordt veel bloederiger", benadrukt hij. Toch nog twijfels? Marshall benadrukt dat hij alle remmen heeft losgegooid. "We zijn absoluut niet terughoudend mee geweest".

Bekijk de afbeeldingNog een trailer
Er is nog geen trailer verschenen van de film. Wel lekte er eerder beelden uit van een evenement waar een eerste trailer werd vertoond. De reacties waren toen niet bepaald positief. De kans lijkt wel groot dat Hellboy een R-rating zal krijgen. Daar zullen de fans vast blij mee zijn.

Hellboy verschijnt op 11 april 2019 in de Nederlandse bioscopen!

NieuwsFilm

meest populair