Uitgelekt fotobewijs: jonge Luke Skywalker weggeknipt uit 'The Force Awakens'

Uitgelekt fotobewijs: jonge Luke Skywalker weggeknipt uit 'The Force Awakens'

Er was zelfs al een acteur gecast die veel weg heeft van Mark Hamill in zijn jongere jaren.

Begin 2015 ging er een gerucht rond dat er een jongere versie van Luke Skywalker in Star Wars: The Force Awakens te zien zou zijn. De Britse acteur Robert Boulter zou zelfs al gecast zijn. Een nieuwe, uitgelekte foto toont inderdaad aan dat The Force Awakens eigenlijk een flashbackscène zou bevatten.

Sinds gisteren circuleert er een uitgelekte foto op het internet waarop acteur Robert Boulter te zien is als een jongere Luke Skywalker. Vermoedelijk heeft Boulter inderdaad een cameratest gehad. Zijn kleding doet vermoeden dat het hier om een flashbackscène gaat die zich af zou spelen rond The Empire Strikes Back (1980). Het is niet bekend of Boulter daadwerkelijk scènes heeft opgenomen voor de film.

Stand-in
Boulter zou waarschijnlijk als stand-in fungeren voor Mark Hamill. Het lijkt aannemelijk dat de jongere Skywalker op een vergelijkbare manier tot leven zou worden gebracht als Princess Leia in Rogue One. Toen maakte men gebruik van de gezichtsreferenties van de Noorse actrice Ingvild Deila en moderne computertechnieken.

Plannen gewijzigd
Uiteindelijk besloot regisseur J.J. Abrams de flashbackscènes te schrappen. Hamill heeft nog niet zijn mening gegeven over deze oorspronkelijke plannen rondom zijn personage. Skywalker was alleen aan het einde van Star Wars: The Force Awakens te zien. Had jij graag een flashbackscène met Skywalker willen zien?



NieuwsFilm

meest populair