'Zombieland 2' trekt onder meer naar Washington D.C.

'Zombieland 2' trekt onder meer naar Washington D.C.

En er is een nieuw castlid!

Zombieland 2 brengt niet alleen de cast van de eerste film terug, maar breidt de wereld ook uit met nieuwe personages. Het vervolg heeft namelijk Zoey Deutch gecast, die een liefje voor Columbus (Jesse Eisenberg) mag spelen straks.

Dat meldt Deadline, dat ook meteen een nieuwe verhaalomschrijving van de film heeft. Deze speelt zich af in en rond het Witte Huis en het Amerikaanse platteland en laat zien dat de zombiedoders een heleboel nieuwe soorten zombies moeten verslaan, maar het ook moeten opnemen tegen wat andere menselijke overlevenden. En natuurlijk de groeiende onvrede in hun eigen familie.

Naast Eisenberg, keren ook Woody Harrelson, Emma Stone en Abigail Breslin terug voor de film. Het origineel stamt alweer uit 2009 en werd een groot succes. De film was een heerlijke komedie, die voor slechts 25 miljoen dollar gemaakt werd en wereldwijd meer dan 100 miljoen dollar opbracht.

Oorspronkelijk leek er een vervolg te komen in de vorm van een serie, maar Amazon Studios besloot na een pilot daar niet verder mee te gaan. Nu keren schrijvers Rhett Reeese, Paul Wernich en regisseur Ruben Fleischer terug om een vervolg te maken.

NieuwsFilm

meest populair