Algemeen

Einde van een tijdperk: Stallone stopt als Rocky Balboa!

Definitieve punt voor de boksheld.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Afgelopen week ging in de States de achtste Rocky-film Creed II in première. In de Creed-films is Sylvester Stallone uiteraard te zien als Rocky Balboa en het lijkt erop dat Creed II de laatste film is waarin hij de iconische boksheld zal spelen.

In een video die Stallone deelde op zijn Instagram zegt de acteur dat hij zijn handschoenen definitief ophangt. Hiermee lijkt hij de franchise over te leveren aan Michael B. Jordan als Adonis Creed.

In de video zegt Stallone dat hij al in 2006 dacht dat Rocky's verhaal afgerond was met Rocky Balboa. "En daar was ik erg blij mee. Toen presenteerde deze jongeman zich ineens en veranderde het hele verhaal. Het ging naar een nieuwe generatie. Nieuwe problemen. Nieuwe avonturen," aldus Stallone. Bij de video dankte hij de fans die hem al meer dan veertig jaar steunen.

In Nederland verschijnt Creed II helaas een stuk later, pas op 10 januari 2019.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Mooi toch, en dankzij de Creed films krijgen we nog extra verlenging.

Moviemagic

Avatar

Hiermee lijkt hij de franchise over te leveren aan Michael B. Jordan als Adonis Creed.
Ik denk dat de franchise dan tijdig zal stoppen omdat ik Jordan deze niet zie dragen. Als er een Creed 3 zou komen vraag ik me af het nog wel een succes zou gaan worden.

Goku32

Avatar

Gelukkig maar dat hij stopt met Rocky. Dit zou een mooie afsluiter zijn van een geweldige reeks films.

EntertainmentWatcher

Avatar

Een voortgang voor deze films zonder Stallone? Dat is gedoemd te mislukken mijn inziens. Want zeg nu eerlijk: Kijk je deze films voor Sylvester Stallone? of kijk je ze voor Michael B. Jordan? Lijkt me duidelijk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair