Algemeen

'Guardians Vol. 3' uitstel had geen invloed op 'Avengers 4'

Het gerucht was anders...

door Jim Pedd om 06:34 in Algemeen
Het uitstel van Guardians of the Galaxy Vol. 3 was in zijn geheel niet van invloed op Avengers 4. Dat laten regisseurs Anthony en Joe Russo in een statement weten. Gisteren was er een Q&A te zien met het duo en daarin vertelden ze dat de opnames van Avengers 4 al afgerond waren toen Marvel Studios besloot Guardians 3 uit te stellen.

De film laat de personages dus achter op de plek waar dat altijd al zo gepland was. Veranderingen als gevolg van het ontslag van James Gunn vinden er niet plaats. De personages zullen vermoedelijk dus gewoon terugkeren en ooit in de verre toekomst weer in een live-action film verschijnen.

Het nieuws rond het vertrek van Gunn viel bij veel fans hard op hun bordje. Die waren er allerminst blij mee dat de regisseur werd weggestuurd wegens een stel botte berichten op Twitter van tien jaar geleden. De vraag is nog altijd hoe Disney verder gaat, al schijnt het script van Gunn gewoon gebruikt te worden.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Nog meer Marvel nieuws: Netflix stopt met daredevil

Mav Damian

Avatar

^was te verwachten dat dit ook bij Daredevil ging gebeuren en zou mij niet verbazen dat dit ook nog bij Jessica Jones gaat gebeuren.

WoodstockMoodstock

Avatar

^ jep en Punisher verwacht ik ook. Disney gaat ze gewoon op hun eigen streaming service aanbieden. Ik hoop gewoon dat ze content zoals de Punisher achter een leeftijdsbegrenzer verstoppen; niemand zit te wachten op een PG-13 Punisher.

Master Of Films

Avatar

Ok, ik snap Iron Fist wel. Ook een beetje Luke Cage. Maar als Netflix hun Marvel paradepaardje Daredevil gaan cancellen, dan ik weet nu zeker dat Jessica het ook bij seizoen 3 gaat houden. The Punisher gaat het ook niet lang vol houden op Netflix.

WoodstockMoodstock "Disney gaat ze gewoon op hun eigen streaming service aanbieden."
Niet op Disney+ dat is voor de hele familie. Ik denk eerder voor Hulu. Daar staat ook Runaways op.

nieuwslaatste nieuws

meest populair