Gespleten gekken op gebroken poster 'Glass'!

Dunn, Glass en The Horde bij elkaar in een gekkenhuis.

Het is waarschijnlijk de eerste blockbuster van 2019: Glass, het vervolg op Split (2016) en Unbreakable (2000) en de vermoedelijke afronding van de trilogie rond de superhelden in de realistische wereld van The Sixth Sense-regisseur M. Night Shyamalan. Hieronder zie je een nieuwe poster, met daarop de drie voornaamste hoofdrolspelers.

Rechts staat Bruce Willis als David Dunn, die we al zagen in Unbreakable en een cameo had in Split. In het midden staan drie verschijningen van James McAvoy's Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Horde a.k.a. The Beast. Links staat Samuel L. Jacksons Elijah Price a.k.a. Mr. Glass. De drie personages zagen we in de eerdere trailers al gezamenlijk in een psychiatrische inrichting. Hoe ze vervolgens met elkaar overhoop komen te liggen, zie je vanaf 17 januari in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding
De aftrap Unbreakable (2000) was de eerste film van Shyamalan na The Sixth Sense (1999) en de afwijkende superheldenfilm was goed voor $250 miljoen wereldwijde bioscoopomzet. In 2016 verscheen Split, op het oog een opzichzelfstaande horrorthriller. De film werd een groot succes voor de op dat moment redelijk weggezakte Shyamalan. Met een zeer beperkt budget bleek Split goed voor bijna $280 miljoen, en is het ook nog eens de schakel tussen Unbreakable en Glass.



NieuwsFilm

meest populair