Opvallende nieuwe poster 'Captain Marvel'!

Opvallende nieuwe poster 'Captain Marvel'!

Twee levens.

Er is een nieuwe poster vrijgegeven voor Captain Marvel. De avonturenfilm werd al in 2014 aangekondigd en de promotie is langzaamaan op stoom aan het komen. Morgen krijgen we een nieuwe trailer te zien en vandaag is er onderstaande poster die het dubbelleven van Carol Danvers (Brie Larsson) laat zien. Links zien we immers de ruimteschepen waarmee ze te maken heeft en rechts staan Aardse gevechtsvliegtuigen.

Er is nog weinig bekend over het plot van de Marvel-film. We weten dat we Carol Danvers volgen terwijl ze naar de Aarde gaat voor een missie. Eenmaal daar, komt ze erachter dat ze meer met de planeet te maken heeft dan ze dacht. Zo krijgen we op een innovatieve en volgens Marvel heel vernieuwende manier de oorsprong van het personage en haar superkrachten te zien.

Er zijn nog weinig andere details over het verhaal, al verwachten we dat de trailer wel wat meer duidelijkheid zal geven. Duidelijk is in elk geval dat het dubbelleven van Carol als mens en als Kree-soldaat enige aandacht zal krijgen. Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop!

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair