Algemeen

Opvallende nieuwe poster 'Captain Marvel'!

Twee levens.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Er is een nieuwe poster vrijgegeven voor Captain Marvel. De avonturenfilm werd al in 2014 aangekondigd en de promotie is langzaamaan op stoom aan het komen. Morgen krijgen we een nieuwe trailer te zien en vandaag is er onderstaande poster die het dubbelleven van Carol Danvers (Brie Larsson) laat zien. Links zien we immers de ruimteschepen waarmee ze te maken heeft en rechts staan Aardse gevechtsvliegtuigen.

Er is nog weinig bekend over het plot van de Marvel-film. We weten dat we Carol Danvers volgen terwijl ze naar de Aarde gaat voor een missie. Eenmaal daar, komt ze erachter dat ze meer met de planeet te maken heeft dan ze dacht. Zo krijgen we op een innovatieve en volgens Marvel heel vernieuwende manier de oorsprong van het personage en haar superkrachten te zien.

Er zijn nog weinig andere details over het verhaal, al verwachten we dat de trailer wel wat meer duidelijkheid zal geven. Duidelijk is in elk geval dat het dubbelleven van Carol als mens en als Kree-soldaat enige aandacht zal krijgen. Vanaf 6 maart 2019 in de bioscoop!13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

aspers

Avatar

Ben normaal gesproken meer van een Port Salut

Mav Damian

Avatar

Word het niet tijd dat Disney en Marvel ook Avengers 4 trailer online zet :p

Khalidmocro

Avatar

@mav damian komt als goed is woensdag of donderdag.. Brie is wel erg knap damn

Roeltje

Avatar

Ben Mendelssohn ook al hierin? Het zou me heel erg verbazen als hij niet een slechterik speelt!

Master Of Films

Avatar

Khalidmocro "@mav damian komt als goed is woensdag of donderdag.."
Volgens geruchten zal de Avengers trailer te zien zijn tijdens Good Morning America van ABC (oftewel Disney). Is wel een gunstig tijdsip voor ons Europeanen.

Marklar

Avatar

@roeltje
Inderdaad, prima acteur maar hij heeft de laatste jaren wel erg veel dezelfde rollen als bad guy gespeelt. Dit jaar alweer in Ready Player One en in Robin Hood vergelijkbare rollen

Khalidmocro

Avatar

@masteroffilms ik weet niet wanneer dat programma te zien is..maar lijkt me eigenlijk beetje sterk dat het alweer woensdag word gedropt nu ik erover nadenk.. dan sneeuwt heel deze captain marvel trailer eronder en de aandacht voor captain marvel denk ik

Decepticon

Avatar

Geloof het maar Khalidmocro, gaat hoogstwaarschijnlijk wel gebeuren.
Oorspronkelijk zou de Avengers 4 trailer maandagavond tijdens halftime van de American football wedstrijd getoond worden en de Captain Marvel trailer woensdag, maar Disney schijnt dat te hebben gewisseld.
Anders zou er misschien minder aandacht voor Captain Marvel zijn, of...... misschien is Captain Marvel wel in de trailer van Avengers 4 te zien.

Master Of Films

Avatar

Khalidmocro "@masteroffilms ik weet niet wanneer dat programma te zien is.."
Good Morning America is elke werkdag te zien en Good Morning America Weekend Edition spreekt wel voor zich. Het veel bekeken programma in de US wordt door Disney graag gebruikt voor vele trailer/teaser debuts uit de Disney stallen . B.v. de allereerste Captain Marvel, Rogue One, Solo en Avengers: Infinity War.

Aangezien Cap Marvel haar debuut al gehad heeft bij Good Morning America wordt haar 2e trailer tijdens de rust tussen Washington Redskins en Philadelphia Eagles uitgezonden. Zou mij niet verbazen als het ESPN komt, want ESPN is ook Disney.

Khalidmocro "maar lijkt me eigenlijk beetje sterk dat het alweer woensdag word gedropt nu ik erover nadenk.. dan sneeuwt heel deze captain marvel trailer eronder en de aandacht voor captain marvel denk ik"
Maar de release tussen Captain Marvel (8 maart US) en Avengers 4 (2 mei US) is ook behoorlijk kort (8 weken).

chefry1983

Avatar

Ik krijg veel zin in Brie en de film captain Marvel.

Rutherford

Avatar

Welk uur zou dat dan ong zijn MoF?

Master Of Films

Avatar

De wedstrijd start om 02:15 uur en wordt idd uitgezonden op ESPN. Toch wel handig dat Disney een zooitje TV kanalen in hun bezit hebben. Lekker goedkoop hun trailers laten zien Smiley face

Dus morgen lekker wakker worden met Brie. Good morning sunshine Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair