Fans maken heerlijk absurde remake 'Shrek'

Fans maken heerlijk absurde remake 'Shrek'

Bekijk 'm helemaal!

Shrek (2001) is een van de bekendste animatiefilms van de afgelopen twee decennia. De film kreeg al drie vervolgen, een spin-off rond Puss in Boots (2011) en zal nog een vierde vervolg krijgen. De franchise is dus nog springlevend en dat merken we vandaag maar weer.

Tweehonderd fans werkten samen aan een vrij bizarre remake van Shrek. Ze maakten zelf de film na, wat oprecht een bizar resultaat oplevert. Dat kan je hieronder bekijken, in al zijn glorie.


Shrek draait om een ogre, die er heel erg op gesteld is om alleen te zijn. Maar als Lord Farquaad besloten heeft om alle toverwezens te verbannen, is het gedaan met de rust van Shrek. Daarop vertrekt hij met een pratende ezel wiens naam Donkey is naar Farquaad, die Shrek belooft de magische wezens weg te jagen, mits hij hem prinses Fiona brengt. Dan kan Farquaad met haar trouwen en koning worden.

Momenteel werkt Chris Meledandri aan een nieuwe film rond Shrek. Castleden als Mike Myers en Cameron Diaz zouden allemaal moeten terugkeren voor die film.

NieuwsFilm

meest populair