Algemeen

Alien-verwijzing op ontwerpen 'The Predator'

Interessant!

door Jim Pedd om 08:10 in Algemeen
Een alternatief einde voor The Predator diende als verwijzing naar diverse zaken uit de Alien-franchise. Ook werd de terugkeer van een belangrijk personage opgezet met het alternatieve einde. VFX-kunstenaar Jon K. Miller plaatste op zijn Instagram een beeld van een masker dat gebruikt zou worden door iemand. Dat doet heel erg denken aan een Facehugger uit de Alien-reeks en opvallend is natuurlijk ook het Weyland-logo dat erop gedrukt staat.

Hieronder verdere ontwerpen:

Helaas lichtten de twee niet op hun sociale media toe in welke context het masker en de pod te zien zouden zijn. Het lijkt erop dat de persoon in die pod allicht Arnold Schwarzeneggers Dutch zou zijn geweest, die ook in de film had moeten zitten als regisseur Shane Black zijn zin had gekregen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

bioshock300

Avatar

leren die film producers dan niks van elkaar? Ik bedoel waarom altijd maar de dingen er uit halen die film nou juist zo intresant maken! Nergens om maar ik vomd het een zeer slappe film hoe dit verhaal is opgezet met dat autistische kind erin

donniebrasco

Avatar

Waarom zoveel aandacht voor 'n flutfilm en dito regisseur!

Master Of Films

Avatar

Al weet ik dat de US Blu-ray eraan komt, krijgt deze flutfilm iets teveel aandacht.

MisterMarvel

Avatar

Gisteren de film gekeken. Los van een slap verhaal is het toch altijd leuk om naar PREDATORS te kijken. Het einde van de film is alleen echt tenenkrommend.. Wat een flut einde van een matige film.

NieuwsFilm

meest populair